Melisa35 Bebeğim Normalde sert vuruyordu ama dünden beri aşırı sert tekmeler hissetmiyorum normal mi ?
Prens1prenses2 Melisa35 benimde ayni canm 30+4 olduk biz ama fazla hissedemiyorum sabahları oynuyor normal diye düşünüyorum inşallah bi sıkıntı yoktur
Melos1 Melisa35 30+4 bende aynı durumdaym oksuyorum hareket etsin diye çikolata süt içtim hareket yok normalmi kızlar
Prens1prenses2 Melisa35 canm sende durumlar nasıl bende şuna bildiğin oynuyor bebek yani tekme atmıyor ama sağ solda birşeyler yapıyor anlamadım ya 😄
csema Melisa35 bende de durumlar aynı 30. haftadayım önceden kıpır kıpırdı artık daha sakin birde iştahım azaldı sabahları kurt gibi acıkırdım suan öyle değil :/ endişeleniyorum neden böyle offff
Benocan Prens1prenses2 tatlı bişeyler yiyip uzanın sağa veya sola taraf bazen siz çok hareket edince o yavaşlıyor ama dinlenince hissediyorum ben de 30+3 üm
Birumuteses29 Melisa35 benimde aşağıda hareket ediyo ve doktor baş aşağı dönmüş demişti ama bir sorun yok dedi
Neslisss123 Benimde bu gun mesela cok az hareketleri.Cikolataya bile cok az tepki verdi herkesin ayni olduguna goree normal demekki🤷30+4 benimde.
Annesininbitanesi1 Esramertt benimde öyleydi 2 3 gün önce 31+5 im 3 gündür sadece kasıklarda hissediyorum ve arada sertleşiyor keskin değil hareketleri vurmuyor kuvvetli
Melisa35 csema dün acile gittim gayet normal dedi gün içinde 10 kez hafif de olsa hissedersen sorun yok demekmiş artık büyüdüğü için yeri daralmış ondan çok hissedemezsin dedi