Instagram Butik Bebecik yaptırdım çok güzel kumaşı baskısina bayıldım öneririm

Glzr2802 nakışların rengi solmasın diye sanırım yıkamayınıx demişti ama yalan da söylemiyim hatırlamıyorum yaş konusuna gelirsek inanın hiç bir fikrim yok gözümde hayal edemiyorum 😂 bebeğin kilosunada bağlı 3 aya kadar giyebilirmi bilmiyorum ama ölçüp yazarım isterseniz boylarını falan tekrardan

Bende 11 li set olarak yaptırdım..Yeri de pamuk hemde.Cok memnun kaldım ben kullanmayı sabırsızlıkla bekliyorum tavsiye ederim 🤗 ınstegramda butik bebecik bi göz atın derim😊

UrasEgeBabysMom tulum eldiven şapka olarak yaptırdım. Instagram bebeqon sitesinden tam da istediğim gibi oldu güvenilir bir sayfa. 10 lu hastane çıkışı olarak da yapıyorlar.

UrasEgeBabysMom 10’lu hastane çıkışı nakışlı 260 tlye yaptırdım + kargosu var ama fiyatını bilmiyorum daha gelmedi. İnstagramda “atolyerakun” diye bi sayfa

ElcinErdogan merhabalar evet çok memnun kaldım tam istediğim gibi yumaşacık ve kaliteli. Şuan evimde değilim o yüzden atamıyorum kusura bakmayın 🥰🙏

UrasEgeBabysMom luladesing sayfasından yaptırdım ama ben sadece tulum eldiven ve şapka yaptırdım 80 TL kargo ücretiz çok güzel sayfaya bakın derim

UrasEgeBabysMom Instagram’da zeynocanakis sayfası bence bu konuda tek diye düşünüyorum..Çok kaliteli ve çok başarılı biz çok memnun kaldık dediği tarihte kargolamayi yapıyor ürünleri çok kaliteli verilen herkurusa değiyor .şimdi benim bebişim olucak ondadaa yine Zeynep hanimdan başkasına gitmeyeceğiz ☺️👌🏻

UrasEgeBabysMom ben tugba kugu da yaptırdım 10lu set 279 lira ve icinde anı kartlarıda hediye gönderiyolar %100 organik ve yumusacık geldi tavsiye ederim.

llFatma bende ordan sipariş vermek istıyordum ama teredütlerım vardı sen memnun kaldın mı güzelmıydı alıyımmı ordan