mucizebebek03 Hamide_Ahmet valla yapmadigim şey kalmadı ama gelmiyor cnm doktor dedi 1 hafta daha bekleriz doğmazsa yatış yapacak
Dry35 mucizebebek03 38+3 üm haftaya salıya kadar gelmezse suni ile doğum başlatacak dpktorum suni beni aşırı geriyo 😧😧
Dry35 tirtilinannesii seni takipteyim bende haftaya salıya kadar gelmezse suni ile başlatılcak ve suniden çok korkutorum nolur ara ara bilgilendir beni😘😘 Allah bir avazda kurtarsın inşllah
tirtilinannesii Dry35 Ben doğum yaptım 🙌🏻Ama bebek kanala girmedi ve açılmam olmadığı için sezeryana döndük ☺️Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin size İnşALLAH 🤲🏻
Dry35 tirtilinannesii ayyy işte en korktuğum suniyi çekip sezeryana girmek 😧😧 rabbim size bağışlasın kuzuyu gözünüz aydın
istanbullugelin34 mucizebebek03 sağlıklı bir şekilde gelsinler inşallah biz en fazla saliya kadar bekliycez gelmezse zorla getirticez beyefendiyi 😂
tirtilinannesii Dry35 Allah razı olsun 🤲🏻Her gebe bir değil inanın benim bebek kanala girmedi doktorum beni uyarmıştı ben normal doğum istedim diye direttik ama olmadı 16.20 de 4 santim açıklık 21.00 da hala 4 santim açıklık olunca sezeryanı kabul ettim 😢
Dry35 mucizebebek03 ya benim kilo alımı durmuş bu durumu riskli görüyor doktorlar yoksa beklerdi benimkide
tirtilinannesii Beyzamom her aşamasında çok iyiydi sancı odası doğumhane ameliyathane ebeler hemşireler kesinlikle birde hastenenin güzel bi kese hesiyesinvar hastane çıkışı çok güzelll 👍
mucizebebek03 Dry35 hayırlısı canım sonuna geldik ne şekilde olursa olsun sağlıkla alalım bebişleri 🤲🏻🥰