Esmabz mucizebebek03 amin inşallah bunu yazdiktan sonra aksma 18 30 da suyum geldi yatisim yapılıyor şu an 😍
mucizebebek03 Esmabz yaaa çok sevindim gülüm ne olir o halinle bana da bol bol dua et benimde kontrol yarın o zmana kadar bi işaret olsun normal kavuşmak istiyirum bebegime🥰🤲🏻😘sende sağlıklı bir şekilde kucağına al inşALLAH 🤲🏻❤
Esmabz mucizebebek03 herkes için dua ettim canım şu an yanimda bebeğime kavuştum şükürler olsun çabucak geldi 🤲🏻🥰 Rabbim size de kolay doğum nasip eylesin inşallah bir an önce 🤲🏻
mucizebebek03 Defne0 evet canım 7 aya kadar özel devlet karışık gidiyordum ama maddi durumdan dolayı doğumumu özel se yapamayacağım için devlete tek gidiyorum simdi
mucizebebek03 istanbullugelin34 ayyy ya valla bu bebişler şimdiden bizi üzüp strese soktu bee😬😬gelseler bi an önce
istanbullugelin34 mucizebebek03 sağlıklı bir şekilde gelsinler inşallah biz en fazla saliya kadar bekliycez gelmezse zorla getirticez beyefendiyi 😂
Hay mucizebebek03 40+5 olduk dr sabah yatışımı yapmak istedi suni için ama bu haftayı doldurayım belki gelir diye kabul etmedim en geç cuma suni sancıyla başlatılacak😞
Yagmurcukk Benimde öyle ya 38+3 bitti hala sancım falan yok hiç biran önce gelsin istiyorum sadece alt kismim ağrıyor okadar🤦🏻♀️
mucizebebek03 Esmabz Oyyy ne güzel cnm çok sevindim rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşALLAH canım 🤲🏻❤😘
Bebeksum tirtilinannesii merhaba gözünüz aydın 🥰 bebeğiniz kanala girmişmiydi suni sancı ile başlattıklarında