Seyda_Seyda mucizebebek03 Aynen cnm aynen :) Kendiliginden baslasin diye hurma ananas sicak banyo yapiyorum ama :) bakalim kizim 39+1 de gelmisti oglum ne zaMan gelicek
mucizebebek03 tirtilinannesii Allah razı olsun inşALLAH canım amin hepimiz aliriz inşALLAH sizde sağlıkla kavuşun bebişinize🥰🥰😘rabbim tek avazda kurtarsın inşALLAH 🤲🏻🦋
Kardelen47 mucizebebek03 bende oyleyim canm son 5 gun kaldi ilk gebeligim cok korkuyorum ama hic sancim yok iyce endişelenmeye başladim
mucizebebek03 Kardelen47 korkma cnm biz endiseleniyoruz☺anne yüreği küçük kızım 41hafta 3 günlük doğdu gayette sağlıklıydi stres yapma rabbim onları koruyor
Minteha Kardelen47 ah bende sorma Gece kalktım toplanmış sağ tarafa 1 saat kıpırdanmadı gece 4 kadar bekledim çikolata yedim yattım sonra kıpırdandı rahat bir uyku anca uyudum. Son zamanlarda ben de iyice tedirgirgin oluyorum Allah korusun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
mucizebebek03 Minteha öyle galiba kız cevrede benimle aynı olanlar hepsi doğurdu bi ben kaldım 😂🤣🤣psikoloji yerlerde
tirtilinannesii Beyzamom Sabah 10 da suni sancı takıldı 4.20 de 4 santim açıklık vardı ssat 08.55 tekrar bakıldı hala 4 santim sezeryana alıyolar
Esmabz Bizde 39+3 olduk ama hala açılma yok haftasonu nişanda geldi sancı da vardı kontrolden sonra gitti :) kızım da tam 40 haftalık olacakken gelmişti bakalım şimdiki ne zaman gelir 🥰