Kara96 Merhaba hanımlar 39+3 ten selamlar bugun doktor kontrolüm vardı ilk defa çatı muayenem yapıldı normal doğuma uygun dedi doktor yaparsın dedi benimde isteğim normal doğum zaten ama nst de sancı çıkmadı hiç açılmada yok cuma günü tekrar çağırdı tam 40 haftalık oluyorum o zaman hala sancı falan yoksa suni sancı oda olmazsa mecbur sezeryan dedi hiç açılma olmadığı halde suni sancı alan oldumu o kadar sancı çekip sonunun sezeryan olmasınıda istemiyorum 😔
Ayssunn Kara96 benim muhtemel sonum 😢 38+6yım perşembe randevum var 39+1 oluyorum o zaman. 37 haftalıkken çatı muayenem yapılmıştı 1.5santim açıklık rahimde yumuşama vardı normal doğum istiyorsan yapabilirsin demişti , herhalde bu hafta gittiğimde oda bana senin doktorunun söylediği şeyleri söyleyecek nstde hiç sancım çıkmıyor 😢 doğurmak istiyorum artık
Beyzumem Kara96 benimde muhtemel sonum bu galiba 🤷♀️ yarın 40 oluyoruz ama hala sancı falan yok haftaya yatış yapacağım duruma göre bakacağız dedi ama bana da bunları söyleyecek büyük ihtimalle 😶
EsengulC Kara96 Ben 39+0 da gittiğimde suyum azalmıştı 2 cm açılmam vardı doktor 3 gün sonraya çağırdı o günde açılmam aynı ve suyum bitmeye yakın olunca suni sancı verdiler 3 satte açılmam 10cm e çıktı doğum yaptım. Bol yürüyüş hurma tavsiye derim eğilip kalkma hareketleri de açılmayı kokaylaştırıyor hastanede sancı verilirken ni yamdan da pilates topuna oturtup ileri geri hareket ettirdiler o da açılmamı hızlandırdı inşallah hemencik kolayca açılmanız olur Allah sağlıkla kavuştursun
Kara96 Palet Sizde mi suni sancı alıcaksınız😪 kendi sancımla gitmek istedim doğuma ama yalancı sancım bile yok benim 😔
Ulkukapusizoglu Beyzumem Ayssunn Kara96 Palet kızlar merhaba siz hiç adet sancıları gibi sancılar ve Kasılmalar hissettiniz mi bu haftalara kadar yoksa normal bir şekilde mi geçirdiniz? Ben 37 haftalığım sık sık vuran şiddetli ağrı sancılarım ve çok sıklaşan yabancı sancım var zaten bebekte çok inmiş sadece diyorsunuz ya heralde normal olmayacak diye hiç mi belirtiniz yok onu merak ettim. Teşekkür ederim ☺️
Kara96 Ayssunn Bende doğurmak istiyorum artık çok zorlanıyorum bide bebek aşağı inmesi gerekirken benim ki tam tersine yukarı çıktı tam göğsümün altında orda taş gibi oluyor batıyor karnımın içi acıyor bu kadar bekleyip sezeryanda olmak istemiyorum ne yapcam bilmiyorum 😔kızlar erken gelir derler bide bizimkinin gelmeye hiç niyeti yok🙊
Ayssunn Beyzumem kız 41e kadar bekliyorlar mı çıldırırım o zamana kadar doğmazsa😒 devlet hastanesine mi gidiyorsunuz yoksa özel de bekliyor mu 41e kadar 😢
Kara96 Beyzumem Evet muhtemelen aynı şeyleri söylicektir benimde hiç sancım yok nstde hiç sancı çıkmıyor yalancı sancım bile yok 😔sizinde Allah yardımcınız olsun keşke kendi sancımızla gidebilseydik doğuma suni sancı alıp açılma olmazsa diye korkuyorum
Ayssunn Kara96 Ahaha yalan ya kız erkek erkek geç muhabbeti arkadaşımın erkek bebişi 37de doğdu ben hala bekliyorum benim bebişte kız 😒kuzu benim normal doğum pozisyonunda göğüs altında bende hissediyorum ama ayakları o boyu uzun demişti doktor belki seninde öyledir 🤷♀️
Ayssunn Ulkukapusizoglu canım kasılma oluyor sürekli toplanıyor karnımda bazende rahme sancı giriyor arada bel ağrısı oluyor başka bir şey yok yine de doğmuyor 😏bir de doğmadıkça kilo alıyor belirli kilodan sonra normal doğum olmuyor bir de 40 haftalıktan sonra bebek kaka yapmaya başlıyormuş kendi kakasını yemesin diye sezaryene alıyorlar o yüzden diyoruz
Kara96 Ulkukapusizoglu Benim 2 haftadır sol kasık ağrım var bazen çok şiddetli oluyor yürüyemicek kadar onun dışında adet sancısı gibi değilde böyle iğne batar gibi ağrı girdiği olmuştu bi kaç kez başka bi ağrım sancım olmadı benim 🤷🏻♀️
Beyzumem Kara96 Benim ufaktan sancılarım çıktı nst de ama hissetmiyorum bel ağrısı dışında şiddetli bı ağrım yok henüz 🤷♀️🤷♀️ Suni sancıdan ve sonrası sezeryana dönmesinden çok korkuyorum keşke kendi sancılarımız gelse dua edelim birbirimize 😊
Kara96 Ayssunn O kadar çok kişi söyledi ki bana erkek olabilir mi acaba diye yok artık dedim bende şüphelenmeye başlıcaktım az kalsın😬benimkide şuan doğum pozisyonunda boyuyla ilgili bısey demedi bana ama yakında boğazıma kadar çıkıcak sanki yer kalmadı göğüs altımda 😂
Kara96 EsengulC Maşallah ne güzel kolay olmuş açılmanız inşallah bizlerinde öyle olur saatlerce sancı çeken var bende hurma yiyorum yürüyüş her gün yapamadım düzenli olarak ama cumaya kadar yürüyüşe ağırlık vericem plates topum yok ama eğilip kalkma hareketi yapıyorum bide bugun ilişki önerdi doktorum
Busrayuksell EsengulC Suni sancı nasıl yani hep normal sancıdan daha kötü zor olduğunu duydum biraz tedirgin oluyorum bu konuda 🤷🏾♀️ Doğum yaklaştıkça kendi sancım olmazsa diye tedirgin olmaya başladım.
Ayssunn Kara96 aynı kaderi paylaşıyoruz inşallah bir sürpriz yaparlarda hemen doğarlar 😂 son 8 gözüküyor 40 olmama 😂
Ozlem2904 Kara96 youtube da hamile egzersizleri var onlari deneyin, hurma dogumu baslatiyo diyolar, iliski, merdiven inip cikma. Ben henuz 28 haftaligim ama inanin simdidien sizinle empati kurabiliyorum hiiiiic suni sanci almak istemiyorum ama bebeginiz gelmek istedigi zman gelecektir üzülmeyin. Bol bol squat yapin youtube da doguma ozel videolar var❤
Kara96 Ozlem2904 Cumaya kadar vaktim var elimden ne geliyorsa yapcam sadece yürüyüşü düzenli yapamadım açıkçası cumaya kadar yürüyüşe ağırlık vericem bakalım tavsiyeler için teşekkür ederim kolay doğumlarımız olur inşallah hepimizin 🙏🏻🌺
Leylaakcay @Kara96 Ayy benim de cuma günü randevum, var tam 40 hafta oluyorum hiç Acılma, varmı yokmu, bakmadı, utrasyon dan, sadece bası, aşagıda, dedi ne yaparız nasıl ilerler çok merak ediyorum bu zamana kadar nst, de hiç sancı çıkmadı 😒
Kara96 Leylaakcay Bende tam 40 oluyorum cuma günü banada ilk kez bugun baktı açılma var mı diye ama yok açılmam yalancı sancım bile yok nstde zaten sancı yok aynı durumdayız😪benimde doğum pozisyonunda bebeğim kanala yerleşmeye başlamış demişti geçen hafta ama hala bekliyoruz 🤷🏻♀️
Kara96 Beyzumem Benimde korkum o boşuna sancı çekmek istemiyorum kolay doğumlarımız olsun inşallah canım dualarımdasınız🙏🏻❤️