Annebebek000 Fats3545 35. Haftadan once ne zaman gitmistinizz Ben 33 +2 de gitmisdim 2 kilo gelmisdi tam cuma kontrolum.var 36 haftalik oluyoruz bakalim kac olduk
Nurklc38 gozde3592 Evet rahime kadar inmiş kafası rahimde dedi doktor. Ayakta durma iş yapma dedi korkuttu beni
20152021 EsraBu EsraBu BEn kilo almıyorum 2aydir bebek aliyo ve şeker falanda yok şükür haftada 500 gram aliyo almasa keşke çok tombik baya önden gidiyo ve sezeryandan korkuyorum bu gidişle öyle olcak bu hafta sancım tutsada normal doğum yapsam keske
Ece003 Poyrazin_annesi anası gibi tosun olucak herhalde 😂en önemlisi sağlıklı olması hatta zayıf olursa benim için daha avantaj normal doğum düşünüyorum
EsraBu 20152021 perina masajı yapın hergün imkanınız varsa pilates topu alın pilates yapın yoksada kendinizi çok zorlamadan squat yapabilirsiniz yürüyüşte tabi
Ozlem14 Ayseceferli 32. Haftada 2200 gramdi oğlum suan 35. Haftadayiz haftaya kontrol var bakalım kaç olduk❤
serti Nemusto gebelik sekeri yokmus 2 defa kontrol edildi ve ben 4kg aldim simdiye kadar ama bebek önde gidiyor..nedenini bilmiyorum belki de genetik