Nurklc38 ilaydatas41 Ben benimkini tosbik sanırdım sizinki daha tosbikmiş benim ki de 32 de 2 kilo 40 gramdı 😂
serti ilaydatas41 benim oglum da 32 de 2.500g di simdi 34 haftadayiz😅 biraz büyük dedi sezeryan olmasindan korkuyorum size doktor birsey söyledi mi büyük diye?
ilaydatas41 Ayseceferli Doktor gelişiminin guzel olduğunu soyledi herhangi bir sıkıntı yok suanlik ne fazla ne az birsey demedi canim
Cerenvebebisi Nurklc38 Bizim sizinle haftaniz aynı büyük ihtimal şuan tam 33 haftalığiz en son 32 de gittim 2.250 Gr bizim kizimizda 🥰🧿
ilaydatas41 Nurklc38 Sağlıkla gelsin tospikleer❣️ Kilolu olmus zayıf olmus pek onemli degil aslinda sağlığı yerinde olsun dogduktan sonra bir sekilde kilo alırlar Allahin izniyle ❣️🥰🥰
Nurklc38 Cerenvebebisi Aynen tam 33 olduk canım 🥰 bi da ki hafta tekrar kontrolüm var 😊 nts bağlandınız mı ben geçen hafta bağlandım
Minnosanne06 Ayseceferli 37+1 olduk kızımla:)) 36+1de kontrolümüz oldu o zaman 2750 Gr olmuştuk. Şimdi 38+1de muayenemiz var bakalım ne olduk? :)
Annebebek000 Fats3545 35. Haftadan once ne zaman gitmistinizz Ben 33 +2 de gitmisdim 2 kilo gelmisdi tam cuma kontrolum.var 36 haftalik oluyoruz bakalim kac olduk
Cerenvebebisi Nurklc38 Evet bizde girdik 32. Bundan sonra iki haftada bir nts olucakmis zaten 27 28 gibi bı daha gidixem insallh
gozde3592 Nurklc38 erken bağlanmışsınız sancı mı oldu canım ben 34 oldum daha bağlanmadım 35 de bakacak doktor tekrar bakalım..neye göre bağlıyorlar acaba bu nstyi