EsinEmirEdiz Evde ben hariç herkes grip Perşembe sezaryen olucam çok korkuyorum bulaşacak diye. Bal zencefil limon içiyorum sürekli başka önerisi olan varmı ne yapmam lazım kayınvalidem grip maskeyle geziyor üç yaşında oğlum grip ona taktiramiyoruz ben de bunaliyorum uzun süre takamiyorum eşim gripti o atlattı. Bu zamana kadar korudum kendimi ama sanırım kaçış yok
yazelinannesi EsinEmirEdiz Canım çok geçmiş olsun bnde kendimi korudum bugüne kadar ama üç gündür çok ağır grip geçiriyorum hamilelikten dolayı daha ağır geçiyor ilsç içemiyorum. nane limonla filan idare etmeye çalışıyorum ama beni yatırdı öyle ağır geçiyor çok dikkt et kendine sen iki canlısın senin için çok zor çok yaklaşmamaya çalış yaklaşıncada masken olsun mutlaka çok geçmiş olsun tekrar 🙏🏻❤️
Abcd05__ EsinEmirEdiz canim dikkat et kendine bizim de evde herkes grip ti bende maske felan takmama rağmen yakalandım grip ilerleyince doktor agumentin antibiyotik verdi doğumuna birsey kalmamış kendini korumaya çalış
Elzi2prensesannesi EsinEmirEdiz sirke limonve bal hepsinden 2 yemek kaşığı su bardağından yarım çay kaşığı tarçın ekle ılık suda iç çok faydalı gribe iyi gelir siz hasta olmadan önlem almış olursunuz
EsinEmirEdiz yazelinannesi yaklasmiyorum ama ne olsa aynı evdeyiz. evi sürekli havalandırmaya çalışıyorum yanlarında durmuyorum perşembeye bı atlataydim hayırlısıyla. İnşallah bulaşmadan doğuma girerim ama bugün burnum sızlıyor yavaştan geliyor sanırım😔
Defne74 yazelinannesi bende dün oldum canım kendi hatamdı mutfaktan su içmiştim baxen yaparım ama havalar sogudugu için bilemedim çay içine limon koydum bende eşimde grp oldu kızıma geçmesin diye ugrasıyom ama benden ayrılmıyo oda geçeçwk papatya çayı iyi geliyo demişlwrdi bilmiyom hamilelikte içilir mi iki canlıyız inşallah daha kmtü olmayız
yazelinannesi EsinEmirEdiz Allah yardımcınız olsun inşallah bulaşmadan bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻😔
yazelinannesi Defne74 ayy çok geçmiş olsun kuzum bana yiğenimden geçti o gripmiş onu sevdim hemen geçti ne yazıkki bi parol içiliyormuş hamilelikte oda bana pek etki etmiyor bu doğal yöntemlerden de korkuyorum açıkçası nane limonu bile ablamın zoruyla içtim hamilelikten dolayı tedirgin oluyorum bugün kontrolüm var gitmişken söyliycem inş etkili birşey verirse geçer belki Allah hepimizin yardımcısı olsun kuzum 🙏🏻❤️
Busra061 Bi ben kendimi oyle saniyodum haftaya carsamba sexeryan icin gun aldim bnde iki gundur agir grip geciriyorum alerjik sinizitim var dr a gittim antibiyotik yazdi toparlarim doguma kadar insallah😔sizlerede gecmis olsun kizlar
Busra061 Bi ben kendimi oyle saniyodum haftaya carsamba sezeryan icin gun aldim bnde iki gundur agir grip geciriyorum alerjik sinizitim var dr a gittim antibiyotik yazdi toparlarim doguma kadar insallah😔sizlerede gecmis olsun kizlar
Defne74 yazelinannesi sagol teşekkür ederim canım sadece parol veriliyo dr hep gittim öyle dendi bende çaya karabiber limon falan sıkarım yada nane limon yarım ıhlamur da arada günde bir tane falan içince zararı olmaz diye biliyorum yinede yanlış bilgi vernek istenem hiç bişi yapmayınca da zor atlatırız
yazelinannesi Defne74 bende ıhlamur kaynatıp deneyeyim belki o daha iyi gelir Allah şifa versin sanada canm
EsinEmirEdiz Abcd05__ ediyorum canım sürekli evi havalandiriyorum sıcak bitki çayları içiyorum zaten sürekli ev temizliyorum doğuma iki gün var diye yanlarında pek durmuyorum hayırlısı bakalım inşallah olmam
EsinEmirEdiz Elzi2prensesannesi tarçın yokmuş bal zencefil limon yaptım canım çok şükür grip gelmedi bugünde doğum yaptım hatta
44474447 Bende iki gün önce öyleydim bol bol ılhamur içtim sıcak tutum kendimi meyve yedim geçti çok şükür ılhamur iyi geliyor onu dene iyi gelicek ben nane limon içemiyorum mide yanması yaptığı için ılhamur iyi geldi
Ulviyyamustafa Burnunuzu tuzlu su ile yikaya bilirsiniz, gargara yapmayi deneye bilirsiniz, ama mumkunse baska bir yerde sezeryana kadar kalin
Elzi2prensesannesi EsinEmirEdiz Ayyy maşallah Allah bağışlasın yavrunu sana da çok geçmiş olsun Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin size nasıl geçti doğumun normal mi yaptın