Sedef3437 Parvana benimde 3 gün var çok sabırsızlanıyorum test yapmaya korkuyorum,belirtilerim bir gün var bir gün yok,beklemek zor hakkımızda hayırlısı
Seherdmrkl Parvana az önce gebelik testi yaptım negatif 😔 ama erken gebelik testi değildi yine de olsa çıkardı die düşünüyorum malesef tek çizgi göründü
Sezen92 kemalim01 ben adetime dört gün kala şüphelenip test yaptım silikte olsa çıktı tabi kişiden kişiye değişebilir ama çıkmıştı bende ilk idrarlada yapmamıştım inşallah pozitifi görürsünüz
Merveismail3 7.gün kala erken gebelik testi yaptım okadar silik çizgi gördüm ki 😂 sonra zaten Hamile olduğumu öğrendim suan 4+2 çok zor bi süreç kese gözükecek mi Kalbi atacak mi 😔 kimyasal mi diye strese giriyor insan hamile kalmayla Bitmiyormuş malesef
Rina Benim de 4 gün kaldı. Yarın zaten kan tahliline gidecektim. Beta hcg e de baktıracağım. Erken gebelik yaptım negatif çıktı.
Alparslaninannesi0 Seherdmrkl ilk gebeliğimde normal gebelik testi yaptım çıkmamıştı ertesi gün bayılarak acillik olunca bin küsürlerde cikmisti benim cnm
igvescarim Adetime 6 gün kala ovulasyon testi yaptım kıpkırmızı oldu sonra erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı dün normal gebelik testi yaptım çok minik bir çizgi çıktı. Hiçbir belirtim yoktu hala adetime 4 gün var sadece 6,7 gündür çok belim ağrıyordu
Seherdmrkl Alparslaninannesi0 yaaa inşallah benim de öyle olur daha önce bir kaybım var. Benim de belirtilerim var ama dayanamadım yoksa da adetimi beklerim stres yapmam die ama negatif görünce de üzüldüm
Melekk12 Cemre91 6 gün öncesinde çıkar diyorlar ben 8 gün kala yaptım ondan olabilir ya da dediğiniz gibi geç döllenme de olabilir ya da hamile değilim 😄