Mybaby88 Dilara8228 canım dut beyaz dut kurusumu olacak bazı insanlardan kara dut u kaynatıp suyunu içmem gerektiğini duymuştum :)
Strong_mother01 Denizyildizii genelde kafeteryalar oluyor zaten hastanelerde kahve çeşitleri de çok Hastanelerde elektrikli aletler yasak diye biliyorum 3 5 bardak kahve için neden makine götürürler hiç anlamıyorum 🧐
Denizyildizii Strong_mother01 kimse götürmek zorunda degil tabiki. Ben ilk doğumumda tavsiye üzerine götürmüştüm cok rahat oldu. Cafedeki kahveler bulanık sudan farksız odaya gelene kadar buz gibi oluyor. Ayrıca o sudan farksız kahveye dünyanın parasını istiyorlar
irem_altun74 Mybaby88 evet ama benden dolayı suyum gelmiş anlamadim hastaneye de geç gidince oğlumun ciğerleri su dolmuştu 13 gün kuvezde kaldı malesef cok zordu o dönemler şimdi 1.5 yaşında bunda da korkuyorum bisey olmasinda 🥰🙏🏻😔
C-12 irem_altun74 ayy içim rahatladı biraz teşekkür ederim, umarım benim de rahat olur sezaryen olucam yani hiçbirinden korkmuyorum şu sondadan korktuğum kadar 😅
irem_altun74 C-12 valla benim iğne fobim var genel anestezi istiyordum hep ameliyathaneye gittim anestezi doktoru sordu beni uyutun iğne olamam dedim ama inan bana onu bile hissetmedim 🥰
Melikemreclk Mybaby88 Maşallah ne yediniz ne içtiniz özel bişey mi yaptınız benim bebek te üç hafta ilerde banada sezaryen olma ihtimalin var dedi doktorum ama daha 33+3 um
Mybaby88 Melikemreclk sanırım genetik eşimde bende uzun boylu ve yapılıyız o yüzden olabilir 😊 yoksa öyle yemek konusunda özellikle yendiğim birşey olmadı herşeyi yedim 🙏🙏❤️
Mybaby88 Dilara8228 anladım canım bu dut kaynatmak çok işe yarıyormuş evet duymuştum teşekkür ederim 😊
Mybaby88 Denizyildizii kahve yi ağrılarımızın kesilmesi için mi öneriyorlar acaba yoksa uyuşukluk için mi 🙂