Seymagennc Selam annişler ❤️ 35+2 günlüğüz doktor tiroidlerimin yavaş olduğunu söyledi ve dahiliye ye yönlendirdi. İlaç da verdi ilacı kullanıyorum ama içim rahat değil. Böyle Bi sorun yaşayan oldu mu aranızda?
Gamzeli2451 Seymagennc Bende kullanıyorum benim kide yüksek hicbisey olmaz korkma kullanabilirsin bende 27 haftaligim 3aylikken baslamistim ilaç kullanmaya 🥰
Canselyaren Seymagennc Bnde kullanıyorum cnm 5 aylık oldum hala devam ediyorum ama baktirmadim hiç yuselmis mi azalmismi diye bu ay bakyircm
Seymagennc Civcivinannesiii Civcivinannesiii Tiroid için mi kullanıyorsunuz? Bende kan için felan kullanıyorum ama
Seymagennc Civcivinannesiii içimi rahatlattı valla teşekkür ederim 😘 ben kullammazsam sıkıntı mı dedim bebek gelişmez dahiliye ye git 1 AY sonra dedi 1 AY sonra da doğum var zaten teşekkür ederim ❤️
Polenpolen52 Gamzeli2451 ay benımde yenı hamıleyım herseye guzel dedı troide yuksek ılac verıcem dedı ben hemen panık oldum uyuyamadım hatta ogun bısey olmuyor dımı yulsek olunca
Duy_gu Seymagennc anladım canım ilacı almadın mı ilaç kaç mlm yani dozu bende kullanıyorum aynımı acaba dedim
Deletedmom72727 Seymagennc ben senelerdir kullanıyorum hamileliktede kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım sadece doktorum folik asit’imi değiştirdi tiroidim olduğu için içinde iyot olanı bir folik asit önerdi
Duy_gu Seymagennc anladım canım değişik bir ismi var ex bilemem ne 😅😅Bende 25 Di geçmedi 50 ye yükseltti saatini düzenli tut canım geçer inşallah
Durunas Seymagennc Haftalarımız çok yakınmış hamileliğin başında vermiş olması lazım ilacı sana yoksa bebekte zeka geriliği oluyomuş benimki çok düşüktü hamileligin basından beri daha yeni düzeldi nerdeyse dogurmaya geldim 75 de kaldık şimdi her ay düzenli takip yaptırman laznm
Seymagennc Durunas o zamanlar da kan tahlili veriyodum hiç böyle bişi çıkmadı yeni söylendi sonradan da olabiliyormuş