imrenkocka Nurseda0408 çok şükür Allahım analı babalı büyütsün çok duygulandım yaa ne güzell bir duygu 😊😊
Nurseda0408 imrenkocka teşekkür ederim çok sağolun ☺️ Anlattığım şeyler dışında şu anlık ekstra bir şey yok ☺️
imrenkocka Nurseda0408 ağrısız sızınız varmi peki herşey yolundadır bebis ve sizin için 🙏😊 fotoğraf çekme sansınız varmı acaba 😊 bide gercekten yazdıklarınızın hepsini yapıyorlarmı 😁 eş durumu ne durumda oldu girebildimi ?
Nurseda0408 imrenkocka eşi doğuma sokmadılar malesef ☺️ Diğer her şeyi yapıyorlar ekstra olarak kapı süsü ve süslü kolanya hediye ettiler ☺️
imrenkocka Nurseda0408 ya rica etsem foto cekme sansınız varmı merak ettim gerçekten 😊 fiyat dediğiniz gibimiymişş pekiii
Nurseda0408 imrenkocka çıktık hastaneden de malesef fotoğraf çekemiyorum ☺️ Evet bizim indirimli olduğu için 2850 ödedik
Nezife Merhaba bende meddemde yapicam da covid testi oldunuzmu ayrıca bide hızlı test diye birşey varmış o testi nasıl yapıyorlar
Nurseda0408 Nezife evet sadece boğazdan kür alınarak yapıldı test. Hızlı test acil durumlar için yapılıyor doğum parası +350 alınıyor o zaman. Refakatçiya test yapılmadı