duygu_ozgenc duygulu62 aynen merak ediyorum 1 oglum var gönlümden geçen kiz çok heyecanliyim ikisini de alıştırdım kendimi Allahim hayirlisini versin 😊
Gulsumelif duygulu62 merhaba bende son adet tarihimin başlangıcı 27 haziran ama bebeğim suanda 14 haftalık 12 temmuzdan baz alıyoruz 🙂
Ozlemmozgur Sat 13 temmuz şuan 14 haftalık olduk ikinci gebeliğim cinsiyetimiz belli değil sağlıcakla gelsinde tabii çok merak ediyorum cinsiyetini bi tane 2 yaşında dünyalar tatlısı oğlum var bide kızım olursa daha ne isterim☺️
Leyla0904 duygulu62 ikimizinde aynı. Ben ikili tarama testi yaptırdım 2 hafta önce öğrendim cinsiyeti 💚🥰
Annelikooneko duygulu62 son adet tarihim 27 temmuz . Ab itibari ile 12 haftalık olduk çok şükür . 2 Kasım da kontorlum var sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım 😂
nur_T duygulu62 merhaba SAT tarihimiz aynı :)Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 😊 biz cinsiyeti 13+4 te öğrendik net bir şekilde gosterdi bizim oğlan 😄Alışverişe detaylı ultrasodan sonra adam akıllı başlamayı düşünüyorum ben 🤗
blueberyy00 duygulu62 5 temmuz bizde 15+1 olduk cinsiyet kesin öğrenemedik 18. Haftaya kadar beklicez kontrolüm o hafta
xeylull Bilge-ece Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah şu isim işlerin de eşlerimiz yok dedemin ismini koycam yok babamın bizim fikrimiizn hiçbir önemi yok 🤷♀️
-momymomy3 duygulu62 sat tarihi 7 Haziran. 19+1 haftalığız iki erkekten sonra kızımı bekliyorum çok şükür, haftaya persembe detaylı ultrasonumuz var ondan sonra alışverişe başlarım artık 😊
Ozgl26 ozgeakkaya ozgeakkaya bende aynı 17+4 cinsiyetini göstermedi ama kıza benziyor dedi doktor ☺️💖