duygu_ozgenc duygulu62 ayniyiz yaa benimde 27 haziran 16+2 haftaligiz bende yarın hastaneye gidicem insallah cinsiyeti ogreniriz
Aselinkooo 23 temmuz 12+4 😍 çarşamba kontrol var bakalım durumlar nasıl. Cinsiyet tahmin eder mi sizce. Geç döllenme sanırım bnmki 1 hafta geri söylemişti😊
dreams_rain duygulu62 20 temmuz 13 haftalık fakat cinsiyetini öğrenmedim henüz eşim ilk başta kız dedi rüyamda kız sesi duydum dedi son 2 sefer rüyasında erkek gördüm dedi kesin erkek dedi 😂😂 doktor cinsiyetini söylüyordu falan dedi
Berru dreams_rain Ayniyiz benimmson adet 19 temmuz geçen hafta çarşamba ikili test için gittim erkek dedi bizde gördük pipisini .sizde ikili teste gorunmedimi
duygulu62 dreams_rain bende dün gece rüyamda kırmızı kurdele gördüm anlamı kız çocuğuymus bakalım yarın gorucez 😀
dreams_rain duygulu62 yok bence alakası yok abimin eşi ile aramızda bi ay var o 4 aylık ben 3 aylık onun bugün öğrendiler erkek bebiş
Berru dreams_rain ben aslında duymak istemedim supriz olsun istedim ama eşim ben gördüm diyince tamam söyleyin dedim erkek dedi.yatmis paşa bacaklarda açık pipisi apaçık ortadaydı.ikinci çocuğumda erkek oda ikili testte göstermişti.ama ilk çocuğum kız ta 16 haftalık gostermisti
duygu_ozgenc duygulu62 aynen merak ediyorum 1 oglum var gönlümden geçen kiz çok heyecanliyim ikisini de alıştırdım kendimi Allahim hayirlisini versin 😊
eezgitturk 21 haziran 17+1 olduk 11.haftada erkek gibi dedi doktorum. 16.haftada gittik gostermedi. 20yi detayli bekliyoruz hayirlisi😂