Zeynep9120 kızlar merhaba az önce tuvalette az pembemsi kan geldi devamı yok ama doktorma sordum yarın cagırdı kontrole sancım yok sizce doğummu başlıyor
irem_altun74 Zeynep9120 nişanın gelmiş olabilir canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum 🥰🙏🏻
Fulyacanferit Zeynep9120 Nisan gelmiştir. sürekli kontrol et. Ağrın olursa sabahı bekleme acile git. Artık zamanı gelmis annesi. Her an herşey olabilir
Zeynep9120 Deniz59 nişan mı oluyor bilmiyorum ki insallah öyledir rabbim hepimizi bi avazda kurtarsn bi an önce canım🙏🏻😊
Zeynep9120 Fulyacanferit aynen canım öyle yapıcamm sagol Allah razı olsun insallah saglıkla gelir dua edin🙏🏻🥰
Ruyalaralemi Bende 35 +5im bendinde sabah tuvalete gittiğimde sümüksü pembeye çalar akinti geldi sezaryen olacak dogumum 3 bebeğim kızım olacak
Zeynep9120 Deniz59 sancı bendede yok cnm gelmicek bu diyordum ama kanı görünce dedm geliyor gelmekte olan😅😅
Zeynep9120 suraa12 36+0 da 3 kilo 50 cm de boyu vardı canım nst de sancı tavan cktı ama ultrasonda hersey normaldi doktor 1 haftaya gelır dedi yarın 1.hafta oluyor kontrol işte bakalm ne olcak🥰