fatmanur53_ Ilknurgamze1 Herşeyim hayırlısı sıkma canını vakti saati vardır hayırlısıyla doğururalım inşallah 🙏
Ilknurgamze1 Ezgi44 beyzanur_kbn Fulyacanferit Kvsrmrcn asilto fatmanur53_ Sehnur Doğum yaptım kızlar Allah sizide kurtarsın inşallah 😍
asilto bende persembe gunu suni sanciyla doguma gircem.38+2 olacak dogumun olcagi gun.gebelik sekerinden dolayi doktor son haftaya kadar bekleyemiz dedi. sanciyla acilma olmazsa sezaeryene basvurucaz dedi😔
beyzanur_kbn asilto bende persembe gunu ama 40+0 olacagim tabi daha fazla beklemeyi omermedi doktor hersey normal doguma iygun ama suniyle olmazsa sonu sezeryan 💆🏻♀️kafam allak bullak normale uygunken sezeryana mecbur kalmak hic istemiyorum
mercanmeb asilto bebişin kaç kilo şuan? Benimde önümüzdeki pazartesi gününe kadar gelmezse gebelik şekeri yüzünden yatış verip suni sancı deneyecek. İnşallah gerek kalmaz da sancılarım başlar. Başlamasa da inşallah suni sancı işe yarar. Pazartesi 39+1 oluyoruz bu arada.
Cinarsmom21 Ilknurgamze1 nasıl geçti hiç açıklığınız yoktu galiba kaç saat sürdü doğum? Suni sancı zorlu?
beyzanur_kbn Ilknurgamze1 Allah’ım hayırlı uğurlu evlat etsin darisi bizlerin basina yarin da ben yatia yapiyorum suni denenecek 4-5 saat olmazsa sezeryan siz nasil yaptiniz acilmaniz hic yokkeen suni ile basladi mi?😊
Ilknurgamze1 Cinarsmom21 Evet hiç açılmam yoktu çok şükür uzun sürmedi sabah 10da yatış verildi öglen 2 de doğum yaptım
Ilknurgamze1 asilto Teşekkür ederimm. Kolay diyemem illaki zorlukları vardı ama çok şükür 4 saatte gerçekleşti
fatmanur53_ Ilknurgamze1 Kuzum gözün aydın olsun inşallah Rabbim analı babalı büyütsün 😇💜 Benim de cuma günü yatışım yapılıcak 3 cm açıklık varmış bakalım belki iki gün içinde kendi gelmek ister 🙈
Ilknurgamze1 fatmanur53_ Sağol canım Allah razı olsun. Rabbim senide bir avazda kurtarsın inşallah 🙏😍❣