yntrkbrr ZeykemKaya merhaba ben de ensar eymen ya da ensar zeyd istiyorum herkes bi yerden laf söyledi isimden soğudum ..siz neden vazgeçtiniz acaba ? :))
Aydsdr BaharAksehirli bu dediğiniz tevratta oyle geciyomus. Hatta tevratta gişon diye gecermiş, Türkler Aras demişler
Dilekahinzen Okuduklarımın arasında ensar ismi ne kadar kötü geldi ya sansar der gibi. Benim önerim yaman, barlas, ali, yavuz
eminergunn İbrahim Ethem Ömer Asaf Erdem Cihan Yusuf Mehmet Ali Bunlar bnm en sevdiğim erkek isimleri ama klasik orijinal isteğinizi karşılamıyor :) Tabiki tercih meselesi ama bnde bu orijinal isim koyma olayını hiç anlamıyorum
Ceren35 Betultekgz o zaman asRan koyun tahminim daha once duymadiginiz bir isim iki yüzyil demek yine boyle bir anlami daha vardi ama unuttum arkadasimin cocugunun adi o da tarihci cok arastirmisti begenirseniz ogrenirim
Duygu07 Betultekgz benim kardeşimin ismi Argenç. Çok orijinal ve kimse de duymadık daha önce. Anlamı da temiz genç demek
DuyguAlalm Betultekgz Benim de bir tanıdığımın oğlunun adı Baybora, farklı gelmişti o zaman, başka da kimsede duymadım. Ama anlamı nedir bilmiyorum.
Cems34 Betultekgz bizim daha cinsiyetimiz belli değil ama erkek olursa Mehmet Asaf olacak inşallah 🤗🤗🤗