Seymamurduk Betultekgz duhan poyraz,batın uras,kayra,buğrahan vs olabilir. Oğlumun adı duhan poyraz ikincisi erkek olsaydı batın uras olacaktı tavsiye edebilirim.
OlgaArslan Muhammedamine evlenmeden önce bi erkek olursa bende alparslan istiyodum ama soy ismimiz arslan olunca sıkıntı oldu şimdi kızım oldu ama oğlan olursa ne olur bilemem 😂🙈
Muhammedamine OlgaArslan sanki olmazmış gibi 😂😂 siz başka birşey düşünün 💁🏻♀️ kızımın adını Asya melike düşünüyorum Rabbim nasip ederse Kırk kere değişir bunuda biliyorum 🤦🏻♀️
Birglbiray Biz oğlumuza biray koyacağız anlamı tek eşsiz demek ki eşimin babasının ismi de aziz ikisi bir olacak. Biray ismi çok duyulmamış isim :) eşimle de benim ismimizin birleşimi oldu
OlgaArslan Muhammedamine o isim hayal olacağı kesin zaten 😄 benim kızın ismi de Miray Ela. Asya çok güzel bi isim bence sağlıkla alın kucağınıza isim her türlü bulunur 😇
Elif2307 Betultekgz klasik isimler candir😁 ömer hamza ali bilal ahmet oğuzhan alparslan beyazid yavuz selim furkan
BaharAksehirli Betultekgz canim bizde Aras koyucaz ilahiyet anlmina Bakarsan cok anlamli bir isim aras ismi ilahiyata qore cennette akan en buyuk dort nehirden biri demek sifali ve bereketli su her qun damlatir
Glitter BaharAksehirli canim yanlis biliyorsun. Aras oz Turkce bir isim ve anlami kalin yun, at kili demek. Oz Turkce oldugundan Kuran da da gecmiyor. Anlamini tekrar arastir
Aydsdr BaharAksehirli bu dediğiniz tevratta oyle geciyomus. Hatta tevratta gişon diye gecermiş, Türkler Aras demişler