Deletedmom72727 sulekbly azıcık kalmış ben sizin yerinize heyecanladım 😂😂 sağlıkla sıhhatle gelsin İnşaAllah 🤲
Deletedmom72727 rgk gerçektenmi valla say say bitmedi şu ana kadar İnşaAllah bundan sonrası çabuk geçer 😊 sağlıkla gelsinler İnşaAllah 🤲
Deletedmom72727 Sevoo34 😊😊 Allah’ım ben heyecandan uyuyamazdım herhalde 😂😂 sağlıkla sıhhatle gelsin İnşaAllah 🤲😊
Gzd_05 Son 10 🙈 bu kadar yaklaşınca insan ne yapacağım diyor hamileliğe öyle alışmışım ki 9 ayda, bitecek diye üzülüyorum bir yandanda sevinçli ve heyecanlıyım zaman su gibi geçiyor hiç gün saymayın ben hiç saymadım ☺️🥰 her anın tadını çıkarın
Deletedmom72727 Gzd_05 uygulamaya girdiğimde ilk baktığım şey kaç gün kalmış 😂😂 evet hamilelik çok güzel özellikle iyice bebeğin hareketlerini hissedince harika bir duyguymuş. Ama Allah’ın izniyle sağlıkla sıhhatle kucağıma alıp öpüp koklamak için heyecanlanıyorum 😊 Sağlıkla sıhhatle gelsin bütün bebişler İnşaAllah 🤲😊
Deletedmom72727 Sehnur hahahahaa keyfi yerinde demekki prensesin İnşaAllah zamanında kolayca sağlıkla sıhhatle gelir 😊 sizde bana dua edin benimkide sağlıkla sıhhatle büyüsünde erken çıkmasın 😂😂
Cidella Deletedmom72727 aynen ben de ilk günden beri takip ediyorum burdan. Şu bebek doğdu butonunu da merak ediyorum😅 buraya alışıp burdan kopmak zor olacak
Deletedmom72727 Cidella evet onu görüyorum ama ne zaman çıkıyor hiç bilmiyorum 😊 gece 00:00 olup buraya girmeden uyuyamıyorum meraktan 😂😂
Sehnur Deletedmom72727 Rabbim bütün bebekleri sağlıkla zamanında annelerine kavuştursun ( çok da bekletmeden 😂 )
Deletedmom72727 Durununannesi46 evet o zamanlarda ben 99 görene kadar diyordum geçiyor bir şekilde 😊 Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin İnşaAllah 🤲😊