Deletedmom72727 Allah’a şükürler olsun 99 görebildim sonunda 😊 gerçi doktoruma göre 78 gün kaldı belki de daha az.. 3/2 si bitti yavaş yavaş bir heyecan başladı. Allah’ın izniyle sağlıkla sıhhatle gelsin miniklerimiz 🤲 Sizin kaç gününüz kaldı ?
Ozlemsiii34 Deletedmom72727 son 47 bizimde hayırlısı olsun herkes sağ Salim bebeğine kavuşsun inşallah 🥰
Rky_ayaz Saglicakla kavusun insallah 🙏🌸 Programa gore 92 gun kaldi ikinci sezeryan 38w olacagi icin 78 gun var benim de 🙏
Deletedmom72727 Rky_ayaz ayy hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım İnşaAllah benimde plasentamdan ve bebek geriden geldiği için riskli gebelik diye 37. Haftada alırız dedi İnşaAllah o zamana kadar sağlıkla büyür sabırsızlanıp daha önce gelmez😊
Deletedmom72727 prensesannesiiiii ayy maşaAllah suphanAllah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız İnşaAllah 😊
Cidella Deletedmom72727 ikili rakamlara inmeme benim de son 4 gün ☺️şu an uygulamada 103 gün görünüyor ama tabi bebiş belirleyecek ne zaman geleceğini 😍sağlıcakla alalım da kucaklarimiza inşallah 🤲🏼💐
Deletedmom72727 Cidella Amin İnşaAllah 😊 ama uygulamada görmek garip şekilde insanı mutlu ediyor ilk günden beri buradan takip edince 😊
Deletedmom72727 Rainbow0126 benimde öyle Allah’ın izniyle İnşaAllah zamanında sağlıkla gelirler. Geçen her hafta için şükrediyorum.İnşaAllah sabırsızlanıp erken gelmez minnaklar 🤲
Cidella Deletedmom72727 aynen ben de ilk günden beri takip ediyorum burdan. Şu bebek doğdu butonunu da merak ediyorum😅 buraya alışıp burdan kopmak zor olacak
Rainbow0126 Deletedmom72727 Her gün biz seni çok özlüyoruz çok istiyoruz ama sağlıkla gelmen için çabuk gelmemen lazım diye konuşuyorum çocuğumla 🌸 allahım sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin 🙏
Deletedmom72727 rgk gerçektenmi valla say say bitmedi şu ana kadar İnşaAllah bundan sonrası çabuk geçer 😊 sağlıkla gelsinler İnşaAllah 🤲
Deletedmom72727 sulekbly azıcık kalmış ben sizin yerinize heyecanladım 😂😂 sağlıkla sıhhatle gelsin İnşaAllah 🤲