DidemDzltaDinel Bebeğiniz kaç kilo ve kaç cm? Benim bebeğimin karın bölgesi 10 gün küçük dedi doktor ne demek anlamadım ama sanırım zayıf 2500 gr. :( boyu 49 cm
Ebrar34 DidemDzltaDinel hayır çok güzel gidiyor üzülme sakın kafana tkmaaa ben 47 haftalık oldum bugün 2 gün önce kilosu 2710 gr boyu 50 cm Di merak etme Bi ara bana 1 hafta geride dedi minyon tipli olcak dedi ama yanıldık bak tam haftasında şuan baba uzun ben kısa minyon öyle takma kafana bunlar düzeliyor sonra 🤗
NidaEzgi Aynı🙈 ama üzülme önemli olan güçlü olması doğunca sütümüzle besleriz yemenici büyürler zayıf bebekler daha kolay büyüyor gerçekten sen üzülürsen o hisseder🤗
DidemDzltaDinel NidaEzgi :) sağlıklı olsunlar da büyür inşallah ne bileyim minnak bebek mi olacak yavruş diye düşündüm de :)
Arveninannesi Hiç üzülme canım büyümeleri çok hızlı oluyor kızımda 49 cm 3300 gr bizde önde gidiyoruz korkuyorum o yüzden:) sağsalim sağlıkla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi 🙏🏻🙏🏻
DidemDzltaDinel Arveninannesi Amiiiin amin 🙏🏻 Oyş önden de gideni var Allah’ım ne güzel maşallah yavrulara
DidemDzltaDinel Ebrar34 Ben de minyonum kocaman bebek beklemiyorum Zaten de karin bölgesi küçük diyince besleyemedim galiba dedim ona bi tedirgin oldum :)
Ebrar34 DidemDzltaDinel hiç endişe etme bende çok korkardım ama 3 hafta ve daha fazla gerilik olduğunda problem var deniyor şuan nor al emin ol bir hafta sonr abimle normale dönebilir hiç belli olmaz 🤗
DidemDzltaDinel ZeykemKaya Buralarda okuduklarım 3 kilo falan yazmış ben de böyle bir çıkarımda bulundum, yoksa benim doktorum da endiselenmememi söyledi
Gamzerdem Benim bebeğimde 2900, 50 cm doktor haftasıyla uyumlu dedi arkadaşlar göğsünüzden süt geldi mi bugün sol göğsümden geldi normal mi acaba endişelendim biraz
DidemDzltaDinel Gamzerdem Benim de sağ göğsümden geliyor bazen, korkmayın oluyormuş bu hatta süt değilmiş sarı suymus o, bebeğe yararlı bir sıvıymış o yüzden sıkmayın derler, sıkmayın o sıvıyı ☺️