Mervesude01 Kansızlık için hangi ilacı kullanıyorsunuz aşırı derece de çarpıntı ve nefes darlığı yaşıyorum yaa ben hap olarak kullanamıyorum kusma filan yapıyor mide ağrısı filan mideme kramp girmişti bir hafta kullanabilmistim ancak
Lulikli Mervesude01 direkt kan ilacı olarak değil canım ama demir için şurup şeklinde ferplex fol kullanıyorum
Mustafayigitinanesii Mervesude01 burda bekleyimm bende de kansızlık var bende hap kullanamıyorum yan etki yaptı ne yapcam bilmiyorum. 37 haftalık gebeyim doğuma kadar kanımın düzelmesi gerekiyormuş yoksa bebekte bende sıkıntıya girermisiz ama düzelmesi için de bişey yapmiyolar 😔😔
mutlufatos19 Mervesude01 canım doktorun en iyisini söyler sana burda herkesin kullandığı aynı olmuyo bence doktoruna sor sonuçta o senin doktorun ve biz doktor değiliz kendin diyosun çarpıntım felan oluyor diye biz ne desek boş olur
Mervesude01 Mustafayigitinanesii Allah korusun kuzum ya öyle düşünme ya napacaz bu kan düşüklüğünden ferritin yerlerde sürünüyor benim yaaaa
Fagamze Mustafayigitinanesii bende mide bulantısı dan kullanamadım sonra baya bir düşmüş kan değerlerim son çare iki hafta aralıktan kan serumu almak oldu kullanmadım cefasını çekiyorum doğuma da az kaldı üstelik
Gloomy Mustafayigitinanesii merhaba ben de kan hapında çok rahatsızlandım doktorum şase şeklinden ağızdan emilen toz yazdı onu kullanıyorum SİDEFER stick diye geçiyor ..
Mervesude01 Fulyaaa1 canım ben hamile değilim de gebe kalmak istiyorum . Da yillardir var bende bir türlü duzelmiyor ferritin yerlerde 3.4
SncrMerve Mervesude01 bende de kansızlık çıktı doktorum vinalac verdi sabahları da aç karnıma bir kaşık dut pekmezi yiyorum iyi geldi sanki bana . Ama vinalac büyük bir tablet yiyemiyorsanz almayın genel vitaminler varmış içinde
Lulikli Mervesude01 hayır canım zaten bulantım olduğu için bu ilacı verdi doktorum. Sen de sorup kullanabilirsin. Şurup olduğu için mide bulandırmıyo tüp tüp şeklinde. Her gün 1 tüp içiyorum ben. Bildiğin küçükken içtiğimiz kötü tadı olan şuruplar gibi 😁
Lulikli Mervesude01 benim de öylle 7ye düşmüş ferrittinim. Hamilelik öncesi 11e inmişti 1 ay ferrum fort kullandım günde 2 tane bayağı artmıştı. Hamilelikle gene düştü
Mervesude01 Lulikli aaa çok iyi o zaman o zaman benim ilk gebeliğim de de kansizdim 9 ay kustum demekki kansizliktan ilk kızımda 9 ay resmen kusmaktan içim dışima çıktı demekki kansizliktan o şurubun adı ne peki
gizemka Lulikli merhaba kaç saat arayla kullanıyorsunuz iki ilacı? Ben 8 saat arayla aldım ama yeterli mi bilemedim.
Nilh20 Mervesude01 Ferro sanol verdi günde iki defa. Senin yaşadıklarının aynısını yaşadım ve içmiyorum şu an. Haftaya doktora gidicem mümkünse değiştirmesini isticem.
Mervesude01 Nilh20 ay hiç sorma o ilaç beni mahvetti işte canım bende gidersem şurup isticem yaa ictigime pişman ettirdi
H_myra1 Mervesude01 benimde çok düşük kan demir falan beyaz kan küresi kırmızı kan küresi baya yerlerde yani dediginiz gibi nefes darlıgı halsizlik çarpıntı yapıyor ayakta duramıyorum ama ilaçta içemiyorum zaten bulantı kusma var o iki katı yapıyor doktoru bir tane yazdı devlet karşılamıyor o bulantı yapmaz dedi ama almadım onuda 🤦🏻♀️
Mervesude01 H_myra1 çok geçmiş olsun canım ya bende öyleyim bende Allah sifalik versin inşallah hepimize ya ilacın adı ne acaba inşallah yapmaz bulantı kusma
H_myra1 Mervesude01 allah hepimize şifa versin bebeleri sag saglim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah ❣️ ilacın yazdıgımı kagıdı bulabilirsem sizede atarım ama sanki kod olarak yazmıştı