Patito__ sulenindunyasi cnm konuyu acarak tekrr araci oldun ckntsk ederm sna da bende cok begendim harika birsey 😘❤️
Oglununannesi Dibidixx ne zaman sipariş vermiştiniz bugün daha kargoya verilmez heralde ben bugün verdim salı falan ulaşır bana sanırım
Dibidixx Oglununannesi perşembe sipariş vermişim cuma kargoya verildi Bugün ulaştı İlinize de bağlı ben istanbuldan sipariş vermiştim
hayathayal Cok sagolun vesilenizle bende siparis ettim🤗 boyle pozitif ve yararli postlarin artmasi umuduyla 👏👏
Mervenurnur sulenindunyasi canım teşekkür ediyorum senin yazdığını okuduktan sonra aldım ben de gerçekten çok uygun . Aracı olan herkese teşekkürler 🙏🏻😘
Aysehatun sulenindunyasi perşembe günü sipariş verdim bugün öğlen elime ulaştı fiyatı piyasaya göre cok cok uygun hiç tereddüt etmeden aklında olanlar alsın bence harika bir defter👍🏻🙏🏼😇
Aysenaz sulenindunyasi ben aldim dun siparis verdim bugun geldi kalitesi muhtesem tavsiye ederim kapida odemek isteyen arkadaslara 15 tl oluyor
Esra___ Saolun kızlar ben de şimdi sipariş verdim 😊 inş sağlıcakla içini doldurduğumuz evlatlarımızın da açıp baktığı günleri görürüz 😍