Havvasoyd sulenindunyasi bende almıştım bugün geldi gerçekten oldukça güzel ve ayrıntılı tavsiye edilir 👍🏻
Gulyllu Ay bende baktım da cok hoşuma gitti 50 sen 9.90 a düşmüş suan Türkiye de değilim ama kardeşime söyledim sipariş verecek
Gulsumk sulenindunyasi Iyi ki paylaştiniz bende görüp hemen şimdi sipariş verdim😊 bakalım nasıl bişey gelicek 😄
BabyDrs Emineslh normal de pek anlayamadım ne işe yaradığını ama videonu izleyince bende aldım İnan ki 😂😍
Emineslh BabyDrs 😄 çok güzel pişman olmazsınız umarım çünkü ilerleyen yıllarda düzenli bilgilerin olduğu bir kitabı olucak bebeğinizin
Emineslh MelikeAkyzeliker yukarda linkini attım bakın isterseniz benim haber verme amacım kolay kolay bu fiyata bulamayız çünkü çok araştırdım ve emin olun ultrason fotosundan tutun ogune ait bilgiler olucak ve ilerki yıllarda bebeginizde sizde onları okuyup güzel anıları degerlendiriceksiniz ve para olarak gerçekten birşey değil en azından 50 tl vs değil videoda bakın sipariş verenler oldu burda onlarda memnun kalmış ve hemen teslim ediliyor bi kaç gün icinde
Emineslh Suractn inşallah memnun kalırsınız ben çok beğendim o yüzden haber verdim sizlerede videosunu izleyin isterseniz yukarda linkini attım
SyhnHtp Emineslh siz mi atmıştınız linki :) Teşekkürler bende aldım bekliyorum gelmesini. Bende bakıyordum amahep biraz pahalı geliyordu açıkcası sayenizde alabildim kızıma :) Tekrar çok teşekkür ederim 😊