gulsumnur Gkcnbal Canım birde bunda yanılma lar çok oluyor guvenmiyeceksin ayrıntılı ultrasyon bekle birde e nabızda üçlü test kırmizi mi işaretlenmiş
Xxaa Elifekrem25 kan uyuşmazlığı olsa bile onunla alakalı olan bişey değil bu kromozom sayısı ilr alakalı
Xxaa Elifekrem25 bu allahtan gelen bişey dilediyse oluyor Testleri güvenmeyin kesin dedikleri insanlarda bile sağlıklı çıkabiliyor bu başka sorun olsa bile Rabbinize sığının ona bırakın Sapasağlam doğocaklar inşaallah
Gkcnbal Ben ikili yaptırmadım hem istemiyordum hemde bebek hafta olarak önden gitmiş süresi geçti seon90
Gkcnbal Yok yaptırmadık bi sorunumuz yok ailelerde de hiç yok kalıtsal hastalık@“Elifekrem25”#p18202534
gulsumnur Gkcnbal canım e nabıza gir sonra orada Tahlillerim var orada tum tahlilleri gorunmesi lazım üçlü test yazandır o mavi mi kirmizi mi ona bak birde üçlü test yazanın hemn altında deger yazması lazım yani normal değer yada referans dişi diye
BusrAras- Gkcnbal ablama ve yengeme down sendromlu dediler cok yüksek cıktı falan diye ikisininde bebegi sapasaglam hiç bi sorun yok
Gkcnbal Ben bizim bebeğimizin de sağlıklı olduğunu hissediyorum ama insanı korkutuyolar sanki kesinmiş gibi sizinkilerin adına çok sevindim darısı bize BusrAras-
BusrAras- Gkcnbal abimin eşine kesn down sendromlu ve daha birsürü sey dediler ama sapasaglam cokda akıllı içinizi ferah tutun hiç bir sorun cıkmaz insallah 🥰