Gkcnbal Arkadaşlar üçlü tarama 229da 1 çıktı yani riskimiz yüksekmiş çevrenizde down sendromu yüksek denilip de sağlıklı bebeği olanlar varmı
gulsonmez27 Gkcnbal bugün perinatologa gittim 3lü testin güvenirliği için %60-65 dedi Yani çok da güvenme bu testlere.Yanılma oranı yüksek ve de şunu unutmamak lazım tanı koyan bir test değil risk belirten bir risk..
Nazemm Gkcnbal Benim ki detaylı ultrason da bebeğin dawn sendromu olabilir dedi o günden beri hayatta değilim sanki
Gkcnbal Yok akraba değiliz yaşım 26 sigara kullanmıyorum asla beklemediğim bi sonuç geldi Elifekrem25
Elifekrem25 Gkcnbal inşaAllah temiz çıkar doğrulur payı yüzde yüz değil Allah büyüktür her hangi kan uyuşmazlığı falan varmı
Gkcnbal İnanın bende öyle düşünüyorum testide eşimin zoruyla yaptırdım hamilelikte insanın duygularıyla oynuyolar tamamen maddiyat olmuş herşey gulsonmez27
Xxaa Elifekrem25 kan uyuşmazlığı olsa bile onunla alakalı olan bişey değil bu kromozom sayısı ilr alakalı
Gkcnbal Allah razı olsun amin inşallah 🤲Yok ikimizde b pozitifiz neye göre belirleniyor riskler hala anlamış değilim@“Elifekrem25”#p18190796
gulsumnur Gkcnbal sonuç zaten cıkıyor da şeyi merak ettim hani normal deger mi yazıyor referans dişi mi yazıyor
esra3451 Gkcnbal Hastahanenin sitesinden tahliller kısmı var ordan bakabilirsiniz. Benim de ikili testim e nabıza düşmemişti, oradan bakıp öğrenmiştim.
Gkcnbal Rabbim büyük o ne dilerse o olur ben hiç stres yapmadım inanın stres bebeğimize daha çok zarar Nazemm
Gkcnbal Referans 250 ve altı yüksek risk deniliyor benimki 229 çıktı riskli yani doktorum söyledi gulsumnur
seon90 Gkcnbal arkadaşımın gayet sağlıklı oldu bebeği arkadaşım amniyo sıvısı aldırtmıştı o iekilde bebeğinde sıkıntı olmadığını öğrendi
gulsumnur Gkcnbal Canım birde bunda yanılma lar çok oluyor guvenmiyeceksin ayrıntılı ultrasyon bekle birde e nabızda üçlü test kırmizi mi işaretlenmiş
Burcuozerdem Gkcnbal benim kuzenim den amniyon sıvısına kadar almışlar testleri riskli çıktı diye sıvı testi de yüksek çıkmış cok şükür çocuğu sağlıklı doen sendromu yok şükür
Gkcnbal Ben ikili yaptırmadım hem istemiyordum hemde bebek hafta olarak önden gitmiş süresi geçti seon90