Beyzumem EsraBu Hiç cesaret edemedim açıkçası ona da bazıları acıyor falan diyor birde kendim yapayacağım için eşimi de her zaman bulmak biraz zor açıkçası
EsraBu Beyzumem acıycak bişey yok ki doğumuda kolaylaştırıyormuş zeytinyağıyla yapabilirsiniz kendiniz eşinize ihtiyacınız yok işaret parmağınızla vajinanıza doğru masaj yapcaksınız sadece bu kadar 2 gün sonra bile fark ediyosunuz yumuşama oldunu
EsraBu Beyzumem rica ederim bana doktorum tavsiye ettiği için önerdim size umarım işe yarar doğumunuz kolay olur
talhanin_annesi Beyzumem bende bu cumartesi 40 oluyorum ama hiçbir belirti yok hemn kavuşmak istiyorum . Mide bulantım var 2 gündür ve vajinamda baskı başka hiçbir şey yok
61Elif Beyzumem ben 40+1 oldum hala bişey yok pazar günü yatışım yapılacak suni vercekler ama çok korkuyrm 😖🥺
Beyzumem 61Elif Bizde bugün 40 olduk yarın randevum var bakalım ne olacak bende çok korkuyorum ama pozitif düşünelim sonunda yavrumuza kavuşup kokusunu içinize çekeceğiz bütün korkularımız bunu düşünerek geçsin gitsin 🙏