Melos1 Arkadaslar gece sıkıştırıyor 30+3 haftalığım yattığım yerden kalkamıyorum nefesimi kesiyor bebek sıkıştırıyo dediler ama harekette ediyor anlamadım yasayan varmı? Ekg cektirdim ultrasonla bakıldı kan alındı herşey temiz kafayı yemek üzereyim hiç keyfim yok kaç gündür nedir bu ya
harruet Melos1 aynısı banada oluo acıyor sanki sütyen dar gelıyorda sıkıyormuş gibi doktoruma sordum normal dedı
Sogancik Melos1 canım orada dalak da varmış. Bazı gebeliklerde dalak büyümesi oluyormus. Benim de sol göğsümun altı sola doğru yatınca çok agrirdi. Ama oturunca ya da sağa dönünce gecerdi. Neden olduğunu bilmiyorum. Belki de bebek dalaga ya da kemiğe baskı yapıyordu. Senin de öyle bir şey mi acab🤷
Ydnhld Sol göğsümün altı ve yan tarafı sırtıma doğru olan tarafı yani. Elimle bastırınca acı hissediyorum. Soluma yattığım zaman sanki kabarcıklar patlıyo gibi oluyor, sizinde öyle oluyor mu ?
Melos1 Ydnhld benim sol göğsümün baslangıc yeri altı dediğin yere bastırdığımda tık tık ediyor kemiklerim nedir bu çözemedim iyice sinirlerim bozuldu
Ydnhld Göğüs hastalıklarına randevu aldım korkuyorum acaba diyorum ciğerlerimde mi bi sorun var 🙄 Çünkü bastırdığım zaman aleni acı hissediyorum. Umarım hamileliktendir.
Melos1 Ydnhld bende baktırdım acile gidip herşeyim temiz cıktı cok sükür. Bebek baskı yapıyo diyolarda bebek hareket edincede gecmiyor ki
Mervearc Benimde iğne batması şeklinde oluyordu geceleri sol gogus altında sola doğru yattığımda cok sukur zamanla gecti bence bebeğin duruşuyla alakalı doktorların bazıları anlamıyor bazilarida normal diyor bu tarz olmasi
Semaberay Göğüs altında aci batma kabarcık hissi bebeğin poposunu dayadigindan korkulacak durum yok hamisler bizzat doktorum söyledi ..bende 30 hft aynı durumu yaşıyorum böyle açıkladı ve bebeğin pozisyonu dediği gibi ☺️
Melos1 Semaberay uzun süre gecmiyoe ama sizinde öylemi yattığımda oluyor kalkamıyorum geceleride olmaya basladı aksam doktora gidicektim tekrar
Semaberay Melos1 evet poposunu dayarsa uzun süre grcmiyor benimde baya açıyor Soluma yaşlanıyorum bende ☺️ ultrasonda gösterdi doktor dayadigini 4 haftada aynı pozisyonda
Melos1 Mervearc röntgen hamilelere cekilmiyor zaten bide batma oluyor ciğerden bişey olcanı sanmıyorum