Helpmee Kızlar 29 haftalığım ama artık ölcek gibiyim cok fazla midem yanıyor iştahtan kesildim gaviskon kullandınızmı işe yaradımı
Ayguns Helpmee bende gece yatmadan önce içiyorum biraz da olsa rahatlatıyor en azından uykuya geçmemi kolaylaştırıyor kullan istersen
Didemmmmm Helpmee ben gaviscon kullandım ama bir süre sonra tekrarda mide yanmalarım başladı. Doktorum hamilelerin kullanacağı lansor yazdı aç karnına içiyorum. 2 haftadır çok rahatım doktoruna sor istersen
Uckmr Yarıyor tabi bazen uzun süreli olmuyor ama yarıyor. Günde 4 defaya kadar içebilirsin dedi doktorum 🌸
Ser_Bus_11 Ayguns gece yatmadan suda içebilirsin canım ben içiyorum ara ara kesiyor yanmamı ama midemi yakmıcak şeyler yemeye çalışıyorum
sedefyarsii1 Kızlar gaviscon aşırı mide bulantısı yapıyo bende zaten normalde de şurup içemiyorum o yüzden talcid kullanıyorum gece uyumadan önce çok iyi geliyo çiğnemiyorum tabi asla çiğneyemem suyla yutuyorum
Berrinkarabudak Soğuk süt ise yarıyor mide yanmasında bende şuan gavisgon kullanıyorum pembe şişe doktorum onu yazdı. Ama elimden geldiğince sutle geçiriyorum tavsiye ederim.coo rahatsız edecek derecede ise günde 4 sefere kadar şurubu kullanabilirsiniz.
Helpmee Berrinkarabudak canım inanırmısın bende sütle geçirebiliyorm sadece gece yanıma alıyorm sabaha kadar Ama artık oda midemi bulandırmaya başladı ilaç kullanmam gerektiğini düşünüyorum
Berrinkarabudak Helpmee talcid pek önerilmiyor gavisgon ve türevleri bide rennie duo şurup baya iyi geliyor
Berrinkarabudak Helpmee rennie duo dene oda çok etkili ben saglikciyim gavisgon ise yaramazsa rennie veriyorlar bizm kadın dogumcular
Helpmee Berrinkarabudak bende talcid hiç duymadım sorayım o diğer şurubuda doktoruma zaten sen kullanıyorsan sanada doktorun verdi değilmi
Helpmee Didemmmmm ya sorayım bir aslında korkuyorum ilaç kullanmaya delta atlattım ben antibiyotik fln cok aldım ama baktım artık yediğim yattığım yerler tat alamıyorum almak zorunda olduğumu hissediyorum
Helpmee Berrinkarabudak ayy ne güzel oldu sağlıkcıya denk gelmem 🙏🏻 Canım ben cok ilaç kullandım delta kovit geçirdim daha karantinam 3 gün önce bitti ama 17 gündür ishalim geçmedi 2 gündür tansiyon düşüklüğü ölüyorum serum aldım hep ne yapcam bilemiyorum 🤦🏻♀️