M-naz90 Anestezi07 hurma önermiyorlar transferden sonra yemeyin rahimde kasılma yapıyor hurma doğumu kolaylaştırır ben son transferimde asla yemedim
M-naz90 Mas0105 alma alma hurma havuç faydalı ceviz badem fındık bal süt yoğurt ayran kuru yemişleri çiğ olanlardan al kabak çekirdeği
Anestezi07 M-naz90 Tabi onlar daha iyi bilir. Biz iki arkadaş aynı ayda hurma yiyerek hamile kaldıkta ondan söyliyim dedim önerilmiyosa yenmesin tabikide yanlış bilgi vermeyelim :)
M-naz90 Anestezi07 ben hurmada düşük yaşadım belki bana iyi gelmemiştir ama sonrakinde araştırdım yasaklıdaydı
Cidella Mas0105 Avokado, havuç suyu, kabak çekirdeği, kuru dut, OMEGA 3takviyesi, yumurta, keçiboynuzu pekmezi bunlar aklıma gelenler. İnşallah tutunur bebis ♥️
Mas0105 Cidella Allah razı olsun. Tüketmeye çalışıyorum çoğunu. Sabah erken çıkıp akşam geç geldiğim için atladığım da oluyor
Havvayy Mas0105 folik asit kullanıyorsanız yeterli olur çünkü zaten tutunmayı kolaylaştıran yiyecekler folik asit içerenlerdir ve besinlerde az az bulunur folik asidi direk almak daha iyi bence ve kolay
Elfs Gebeliğim kimyasal gebelikti tutmadı 2. Gebeliğimde bilmeden dağa tırmandım,90 kilolarda hasta taşıdım kaç defa ve kasıklarımda ağrıda oldu,ayağımın ucunda yılan belirdi inanılmaz korktum tam ayağımın dibindeydi ve Allah’a şükür hiç bir şey olmadı. Derlerdi olmadı mı hiç bir şey olmuyor diye gerçekten öyleymiş allahım korudu yavrumu o yüzden bence allah ne yazdıysa o oluyor.
Mas0105 Elfs çok haklısın. Rabb’im bağışlasın. Ben de çalışıyorum diye arabada gidip gelirken engel olur mu acaba tutulmasına diye düşünüyorum