Mas0105 Kizlar yumurtlama değerlendirme gunlerindeyim. Bebeğin tutunması için neler önerirsiniz? Avokado dün akşam yarım yiyebildim. Başka ne yapabilirim? Yeme içme olarak tutunması için. Çalıştığım i çin dinlenemiyorum inşallah sorun olmaz
Minik_mucizem2 Mas0105 Bende kabak cekirdegi iyi geliyor tutunmasına yardımcı oluyor diye okumuştum. Bide avokadoyu yiyemeyenler yoğurtla deniyorlar öyle yiyebiliyorlarmis bi dene istersen
Ysmnbarin Mas0105 doktoruna sorarak folik asite başlayabilirsin canım. Ben folik asit kullandım 2. Ayında hamile kaldım
Mas0105 Minik_mucizem2 avokado yarısını zar zor yedim. Kabak çekirdeği deneyeceğim. Çok teşekkür ederim 🌺
Hilal-95 Mas0105 yazabılseymişim iyiydi tabide🤣 kabak çekirdeği ben tiksinene kadar yedim diye bılırım 🤗 yarasın inşallah 🙏🏻
Ysmnbarin Mas0105 vücudunu hamileliğe hazırlamak için egzersizler yürüyüşler de yapabilirsin ben hepsini denemiştim
Elfs Mas0105 avokadoyu siyaha yakın olgunlaşmış şekilde alırsanız bol limon ve tuzla ezip yerseniz sıkıntı yaşamazsınız bence öyle mi yiyorsunuz bilmiyorum ama olgunlaşmamış avokadoyu ben de zor yiyorum
Ysmnbarin Mas0105 Rabbim nasip edecekse o her ne olursa olsun seni bulur inşallah ☺️ Ben hamileliğimden habersiz dipli temizlik yapmıştım duvarlar camlar dolaplar çok şükür hiç bi şey olmadı 😊