Canankmrc Hiraumut benim oglan kanını babasından almıştı benimki negatif babası pozitifti yaptılar canım
Hiraumut Canankmrc Bizimde kan uyuşmazlığı var cnm. Bir kere aşı oldum. Demekki ikincisi de doğumdan sonraymis. Tşk ederim cnm
demirmommm Sblut23 bende 16. Haftamda iğne oldum kanamam vardı doktor 28. Haftada kan testi yaptı sonuç negatifti ama yinede yapalım dedi yaptık çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok
Sblut23 demirmommm benim de sonuç negatif çıktı doktor dedi ilk yaptığımızın etkisi bitmiş pozitif olsaydı yapmayacaktım dedi
demirmommm Sblut23 Aslında pozitifse sıkıntı negatifse bebeğe bi zararı yok diye biliyorum benim doktorum sıkıntı yok ama yapalım doğuma kadar idare etsin dedi
Didemmmmm Sblut23 bende 7 . Haftada lekelenmem olduğunda olup bir de 30. Haftada tekrar oldum . Çok şükür bir sıkıntı sorun olmadı.
balllkabagimm Sblut23 benim kan grubumda pozitif ve negatif olarak iki değer de var farklı farklı sonuç çıkıyor bazen de çıkmıyor belirsiz o yüzden 28.hafta da her ihtimale karşı dr iğne yaptı ve dedi ki zaten bir sorun yoksa yan etkisi olmayan bir iğne sorun olmaz ama sorun olacaksa da önlem almış oluruz o yüzden yapmalıyız dedi yaptırdım
-Papatya33 Bende 10.haftada lekelenme yüzünden olmustum. 28.haftada tekrar vuruldum doktor gerek olursa dogumdan sonra da yapılacak dedi. Korkmanızı gerektirecek bir durum yok. Sadece bebege karsı antikor üretilmesini engelliyor. Yapılmaması sıkıntı bence.