portakalsekeri Deletedmom93284 seda☺️ bu güzel düşünceniz için teşekkür ederiz🙏🏻🌸 bende her okuduğumda genel olarak dua ediyorum rabbim isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin 🥰
Deletedmom93284 portakalsekeri rica ederim sizin isminizi de aldım😊 kimin duası kabul olur belli olmaz bebek beklemek çok yorucu ve stresli oluyor hiç değilse içiniz ferahlar duayla allahım kabul buyursun🧡
Ozgeselin- Deletedmom93284 Allah şimdiden okuduğunuz ettiğiniz tüm duaları kabul etsin arkadaşım Hande için de okur musunuz
Blossom Deletedmom93284 Adım Ebru. Benim için de okursan çok mutlu olurum. Allah razı olsun. İsteyen herkesin kucağını doldursun Rabbim. 🌺
Dbe24 Deletedmom93284 Allah şimdiden kabul etsin herkesşn gönlüne göre versin inşallah 🙏🏻 benimde bir tanıdığım için okurmusunuz adı Nurşah teşekkür ederim şimdiden 🙏🏻🥰
Kele-bekler1 Merhaba ismim Aslı benim içinde okursanız çok memnun olurum Allah razı olsun şimdiden 🙏🏻🥰❤️Deletedmom93284
Azra_nur Deletedmom93284 Selamun Aleyküm canm ismim Leyla 3 yıldır evliyim 1 kaybım var banada Yasin okursan sevinirim şimdiden Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏻
marbling10 Deletedmom93284 dua paylaşınca azalmaz☺️ 1 Yasin okuyup Adını yazan herkes diye niyet ederseniz sonra yazacak olanlar için de dua etmiş olursunuz bence. Niyet önemli, rabbim kalbinizi biliyor.
Doganseda Deletedmom93284 ismim serap birkes düşük yaptım okursan çok sevinirim rabbim gonlune göre versin
Deletedmom93284 marbling10 tabiki öyle ama yazan bütün kardeşlerimin adını kaydettim hepsine Yasin suresi hariç ayrıyetten dua okumak istiyorum fakat tahmin edersiniz ki liste kalabalıklaşırsa bu pek mümkün olmaz☺️