marbling10 Mom3834 yazık, Yasin suresinin her derde deva olduğunu bilmemek ne kadar üzücü. Yazdığınızı anlayacak mı acaba o yorumu yapan arkadaş 🤷
Dygrd Deletedmom93284 bana değilde bir ablam var 15 yıldır olmuyor tüp bebek denedi düşük oldu onun için dua ederseniz mutlu olurum benim 2 cocuk artı gebeligim var afedersin durmayan akintimda var okuma şansım yok cocuklarla cok zor olsa keşke seve seve okurdum ismi ( fatma )
Bitterimmm Deletedmom93284 İsmim Hatice 1 hafta sonra tüp bebek tedavim var okursanız çok sevinirim 🙏 Allahım razı olsun ne dileğiniz varsa kabul etsin inşallah
Minik_mucizem2 Deletedmom93284 adim sevda . Çok güzel düşünmüşsünüz insaAllah nasip olur Rabbim sizden razı olsun
Deletedmom93284 Cevap veremediklerim oldu kusura bakmayın ama hepinizin adını kaydettim bugün hepinize dua edeceğim vakit buldukça başka zamanlarda da edeceğim inşallah kabul olur🤲☺️ Allah hepimizin gönlüne göre versin
Deletedmom15262 @Deletedmom93284 Adım Semra banada okursan güzel kardeşim sevinirim rabbim sanada kalbinden geçenleri hayırlısıyla versin🌸🌸🌸🌸
aysessozer Deletedmom93284 kuzum benimde içinde dua eder misin ismim Ayşe 🥰 Allah razı olsun şimdiden 🙏🌸