Tgbkrm-21 Kizlarr biz suan 38+4 hf olduk bugün çatı muayenesi oldum o ne acı bisey ole 😬 doktorum cumaya kadar doğumunu bekleyeceğiz doğmasa cuma günü dedi ve sustu yani ne olabilir sizce cunku ben başından beri normal doğum istiyorum süreçte o şekilde ilerliyor
Mucizeammm Tgbkrm-21 Acılman varmı canım bende bugun 38+4 oldum 5 cm acılmam var ama hiç bir belirti yok gelmesi için😊 Doktorum cuma gününe kadar benimde beklememi söyledi☺️
Tgbkrm-21 glsm_kr8383 yaa acikcasi ben böyle kimseyi korkutup panikletme taraftarı değilim ama kusura bakmayın ama baya acıdı benim canım arkasından da kanama falan oldu biraz ama doktorum telaş yapma demisti kanama olursa 🙈
Shnern glsm_kr8383 ikinci doğumum olacak olmuyor acı falan çatıda . Penis girince acı oluyormu hayır öyle düşün zaten iki parmak ile sadece bakıyor bu kadar . Doğuma alındığında sürekli açıklık bakılıyor aynı şey
Burcu98 glsm_kr8383 ben 3 4 kere oldum kendini kasarsan acır onun dışında acımıyor asla benim canım aşırı kıymetlidir acımadı şahsen 😂
Ebrulalll glsm_kr8383 Bende dün oldum çatı muanesi çok acımıyor bastırdıgı için acıdıgını sanıyoruz aslında canım
Tgbkrm-21 Mucizeammm aa sizede mi cuma dedi peki cumaya kadar gelmezse nasil bi süreç olucak ki bu arada benim ki 2 cm ama iyi dedi
Biranneadayiiii Mucizeammm bacım ya 5 cm acilman varmış masAllah bı avazda kurtarsın Rabbim, hiç anladin mi açılma olduğunu kasık ağrısı bel.agrisi vs var mıydı yoksa direk çatı muaynesinde mi öğrendin açıklık olduğunu 😁
Mucizeammm Tgbkrm-21 evet cuma günü görüşelim dedi o gune kadar agrın yada Baska bisey olmasssa tabi dedi
GamzeGoktas Benim bugün belimde hafif hafif sızılar vardı, dr gittim alttan muayene etti yumuşama başlamış dedi ama hiç acımadı, bugün yarın gelir dedi😱 şuanda sancılar biraz arttı gidip geliyor 37+6 dayım
Tgbkrm-21 GamzeGoktas peki o sancı dediğiniz şey tam olarak nerede hissediyorsunuz acaba karnın alt bölgesinde mi nasil bi sancı gelmesi lazım hiç bilmiyorum 🙈
Black-34 Tgbkrm-21 Bele bi sıcaklık geliyor zaten durulacak ağrı değil 😀anormalliği anlıyorsunuz regl ağrısı gibi falan değil
Mucizeammm Biranneadayiiii yok canım hiç Bi belirti yoktu çatı muanesi ne gttigim de ögrendm ve doktor bile şok oldu suan bile hala Bi belirti agrısızm yok 😊bizimkinin gelmeye nieti hiç yok gibi
bs17 38+1 im bugün regli sancısı gibi bir ağrım oldu ama geçti doktorum henüz muayene etmedi doğuma yakın etmeyi tercih ettiğini söyledi .Merak ettiğim konu şu nst de mesela sancı çıktı o zaman muayene edip açılma var mı diye bakıyorlar mı ? Çarşamba gidicem doktora zaten bebiş 4 kg bulduysa sezeryan olacağını söyledi merak içerisindeyim
Mucizeammm -2345123 eEvin içinde hareketliyim canım halada öyleyim evimin temizliğini rahatca yapabiliyrum hani hiç hamile gibi zorlanmıyrum acıkca. Hurmada yemedim dha ama artk yemegi düşünüyrum😊
Mrv55 Bende bu gün 38+0 oldum cuma günü nişan geldi 2 cm açılmam var sancı da var hafif hafif ama bu gün doktorum henüz gelmiyor bebek dedi kanala girmemiş dedi bu hafta gelmezse haftaya sezaryene alıcam dedi çünkü şu an 3,500 kg dedi biraz iri bi bebek riske atamayız dedi
Tgbkrm-21 Mrv55 3.500 gr nasil iri oluyor 4 kg ya kadar yolu var die biliyorum ama normal doğum sürecinin bebek için