Sbdbdbsh Znur1997 bende permsbe gidicem 37+3 oluyor ozmn eğer ciğerleri gelismisse alicak sizce o haftalarda gelişmiş mıdır
marbling10 Sbdbdbsh 36 dan sonraki doğumları doktorlar normal zaman olarak görüyorlar bebekler de çoğunlukla sağlıklı olur
Znur1997 Sbdbdbsh ben su anda 34 haftalıgım en son 32 haftalıkken gıttım 37 de bakarız durumuna gore tekradan dedı.
ipekgumen 2 normal doğum yaptım 3.yü sezeryan istiyorum 12 Şubat doğum tarihi ama doktorum duruma göre bakarız 1 hafta erkende olabilir dedi 😊
ipekgumen Denizyildizii 1. doğumum çok kolay oldu zaten hastaneye gittiğimde açılma varmış hemen doğuma aldılar 2. zor oldu açılma olmadı sabah girdim doğumhaneye akşam üzeri oldu 😊
ozgei marbling10 37+4’üm bana hala gün verilmedi geç mi kaldım ya🙄 38+1’de kontrolüm var, bakalım neler olacak 🤷🏻♀️
marbling10 ozgei 36 dolunca 37. Hft içinde oluyor. 36 yı doldurmuşsa normal diyorlar. Ben 3 doktordan da aynısını duydum. Bizim için sınır 36 dır dediler
Meleklerimmm3 marbling10 ilk gebeliğim ikizdi sezeryan oldum buda öyle olcak tek bebek ama 36+1 olduk doktor 39da yaparız sezeryanı erken gelmek istemezse dedi tam gün vermedi ama bende çok merak ediyorum 😁
Tugbaaygt marbling10 suan yarıştayım canım planlı yarın sabah alıcaklar. İlk doğumum sezaryen o yüzden 37 de netleşti