Bkmezc Cerenbskn evet bi şey olduğunda işte bu galiba diyorum sonra normal ya diyip gidiyor yanlışlıkla doğurmayayım da 😂😂
Busraderecam Cerenbskn yav yok gelmiyor 40 hafta oluyor 4 gün sonra muane oldum ne açılma nede sancı var sezeryana yönelicem normal doğum istemiyorum artık
Aylinkorkmaz Cerenbskn aktarlarda olmuyor genelde. İnternette yeşil incir diye bir site var 2 günde geldi kargo
mucizebebek03 Cerenbskn 39+6 yarın 40 oluyiruz😒😬sancılarım çok ama çok düzensiz bilmiyirum ne zaman gelecek😁
Elifseb1 mucizebebek03 yalancı sancı mı ? Ay bendede başladı duramıyorum ara ara düzensiz geliyor gidiyor
gokcen_parlak007 mucizebebek03 gün olarakta sanci sıklığı olarakta aynıyız yarin kontrolumuz var ve fazlasıyla stres mevcut umarım daha fazla bekletmezler 🤣🤣
mucizebebek03 Elifseb1 evet canım yalancı çünkü bi düzeni yok ama doğum sancısından da farksız değil şiddetli düzene girse tamamdir😁😁☺
mucizebebek03 gokcen_parlak007 insalalh canım yaa benim kontrol de yarın bakalım ne durumdayız artık sağlıkla doğum gelsinler yeter ☺☺😬😬bize düşen görev onları büyütmekti büyüdüler artık naz yapmasalar😁😂😂
Aylin_16 prensesannesiiiii bu çok iyi birşey yavaş yavaş açılman olacak demektir sağlıklı doğumlar dilerim Allah hepimize sabır versin ❤️
prensesannesiiiii Aylin_16 ınsallah canımm 1 haftadır gelip gelip gidiyo beklıyorz bakalm ne zmn gelck
Maviiiiiii Dlrasntr ahududu çayını kaçıncı haftada başlamalıyız😇 siz kaçıncı hafta başladınız içmeye hemen etki eden bır çay mı ?
Dlrasntr Maviiiiiii ben doktorumun tavsiyesi üzeri 5 gün önce başladım yani 38. Haftada 😊 henüz daha bir şey diyemicem ne kadar faydası var veya yok, ama Perşembe günü tekrar kontrollümüz var eğer açılmam olduysa %100 bu çay sayesinde diye bilirim