Cerenbskn prensesannesiiiii ben gece çok kalkıyorum bazen diyorum tuvalete yatak kurayım orda yatayım😂😂
prensesannesiiiii Cerenbskn bende bide yatma saatine yakın ıcecek ıcmıyorm kalkmıyım diye ama yok😅🤷🏻♀️
Dlrasntr Cerenbskn şu an Almanya’dayım doğum burda olacak allahin iziniyle 😊 burda heryerde satılıyor Türkiye’de bende bulamadım hiç biyerde. Çok meraklanıyorum bi faydası olacak mı 🙊
Cerenbskn Dlrasntr valla çok duydum bilmiyorum ama denemekte fayda var burda resmen kıtlık girmiş satmıyorlar çoğu yerde🤦🏼♀️
Bkmezc Bugun tam 39 olduk ama agrilsrim cok vardi simdi hiç ağrım doğurdumu diye soranlarda çok hiç korkmuyorum sadece çok heyecanlıyım
Cerenbskn Bkmezc bende öyleyim ya doğumdan yana korku yok ama ne zaman gelecek diye beklemesi heyecanlı 🤩
Bkmezc Cerenbskn evet bi şey olduğunda işte bu galiba diyorum sonra normal ya diyip gidiyor yanlışlıkla doğurmayayım da 😂😂
Bsrsvnc UralYlmz 😫😫 39+5 aktif doğum sancısı çıkıyor nst de ama ne açılma ne de ağrı sancı var. Orada yaşamak hoşuna gitti gelemeyecek ! 😅😅😅
Evlatsevgisi2 Cerenbskn 39+1 oldu bekliyoruz iki gündür kasilmadan başka bişey yok kasılmaya dair de doktor bişey demiyor 🙄
Evlatsevgisi2 Cerenbskn bişey demedi balım ağrın sancin kanaman suyun olursa gel dedi kasilmam var kasik ağrım var dedim tinlamadi bile nst de sancin cikmiyo napiyim dedi ☹️