Senaasd Adet sancısı gibi geliyor geldiğinde yerimde durdurmuyoor 15 dk bı derken 10 dk bı yokluyor dua ediiinnn 🙏
Mujde0808 Senaasd hayirlisiyla boyle guzel bi gecede kolay bi sekilde dogurursun insallah Allah yardimcin olsun 🌸
Minicikkiz Senaasd Sevilss Kızlar naptınız. İnşallah bir nefeste dogurursunuz 🥰 Hadi bismillah Haber verin .
Sevilss Senaasd Biz aynı anda falan mı doğurduk ne yaptık 😂 şükür iyim Allah’ım hepimize iyilik versin sağlıkla doğup büyüsünler bahtları açık olsun inşallah
Mujde0808 Senaasd ilk hamilelik mi bir de kacinci haftadaydiniz sanciyi evde cekip gittiniz sanirim 💞
Sevilss Senaasd iyi sayılırım normal yaptım ama alttan dikişlerim var idare ediyorum işte. Sen de iyisin inşallah
offlineanne Senaasd maşallahh Allah analı babalı büyütsün inşallah🥰 doğumdan önce egzersiz vs yaptınız mı acaba
Senaasd Leylakkk Evde squat çok çalıştım hurma yedim son haftalarda ahududu çayı içtim valla ama bide ben 32 haftaya kadar aktlf hareketli çalışıyordum
Leylakkk Senaasd darisi basımıza boyle kolay dogumlar bende calisan bir gebeyim ama masa basi isim malesef, 36 dan sonra sgua, yürüyüş,plates topu ile falan calismaya baslicam faydali olur umarim