prensesannesiiiiii Ebrubuse normal doğum yapmak istiyorum bir yandan çok korkuyorum nasıl yenerim korkularımı 🥺
Ebrubuse prensesannesiiiiii korkmayarak yenersin, herkes nasıl yaptı ben de yaparım diye beynine yerleştir asla korkun kalmıyo
Yenianne_05 Ebrubuse 39+5 haftalık gebeyim emin olun herşeyi yapıyorum ama doğum yapamıyorum ne öneriyorsunuz gün içinde hatta şuan bile çay içerken bile plates topu üzerinde hareketler yapıyorum günde 2 defa duş alıyorum ama gelmiyor ne öneriyorsunuz
Seren_Ay Ebrubuse hastane için külot bez ve normal ped aldım uygun mu acaba çok kararsız kaldım bu konuda Ayrıca bebeğin dönmesi için açılma olması için neler yapmamız gerekiyor?
Cinarsmom21 Ebrubuse merhaba bir tanıdığım son adet tarihini bilmiyor bu konuda nasıl ilerleme yapılıyor acaba bilgi verirmisiniz
Evlatsevgisi2 Ebrubuse 39 olduk kızım gelmek bilmiyor ağrı sancı açılma vs yok egzersizler de yapıyorum tık yok hurma da yiyorum gene aynı yarın kontrol var suniyle doğum yapmak istediğimi söylesem yaparlar mı🤭