yamacinannesii Ebrubuse canım merhaba Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben araştırmada doğum yapıcam suni sancının belli bi süresi var mı şu kadar zaman verildikten sonra sezeryene döner diyebilceğin aşırı korkuyorum normalden düşündükçe bile tanaiyonum düşüyo gözlerim kararıyo hiç istemiyorum
Handeoz Ummahannur benim arkadasim bu ay dogum yapti 36 haftalik dogurdu oda kuveze girmedi sadece 1-2 gun fazladan hastanede kaldilar musade amacli okadar gayet sagliklilar 🙏
yamacinannesii Ebrubuse ya dikişten yırtılmadan çok korkuyorum bi de normal doğumdan önce iğne yapıyolarmıl sanırım vajinaya doğru mu o
DemetF Ebrubuse risk yok ama bel agrisi son 1 haftadir da sag kalcam agriyor cok yuruyunce bebek c seklindeydi en son gecen hafta gittim doktora
Erol Ebrubuse sezaryen dogumdan anlıyormusunuz ikinci bebegim olacak sezaryenle aynı yer kesilecek dahamı cok agrım olur igne yapılan belde cok agrıyor ikici dahamı cok agrım bir bilginiz varmı
yamacinannesii Ebrubuse ya vallahi gözümde büyüyo bu dikiş yırtılma olayı sancıyı bi şekilde hallederim diye düşünüyorum benim adet dönemlerim genelde hastanede bitiyo tabi asla bir olamaz da 🙈
Minikbebelak Ebrubuse ay şuanda şifa gibi geldiniz 😂 Gebelik şekeri çıktı bende 109 açlık doktorum diyete başlattı ama ben küçük paket çikolata yedim dünde kurabiye yemiştim ondan önceki günde yedim 1 2 defa bu ciddi anlamda bebeği etkiler mi belirli seviyesi varmı 🤦🏻♀️ Pirinç yenmemesi gerekiyormuş kabak yemeği sebze diye 2 gün kabak yedim bol pirinçli 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ebrubuse Minikbebelak hayır etkilemez canım gidip yarım tepsi baklava yersen o etkiler🙂alllah şifa versin inşallh korkmayın yaşınız ilerimi birdekilonuzu koruyun
Minikbebelak Ebrubuse yaşım 25 kilom 75 ayy gerçekten mi suyım felan yükselmez değil mi çok korktum çok gerçekten hızır gbi yetiştiniz 😄😍 asla yemeyin dediğiniz birşey varmı
hanimhanimcik ayy benimde sorun var ebe hanım🤣Magnezyum gerçekten doğumu geciktirir mi yoksa hurafe mi? 40+4 oldum açıklığım 5cm ama bir türlü sancım gelmiyor acaba magnezyumdan kaynaklı mı diye düşünmeye başladım, salı günü yatışım yapılacak zaten 1 günüm kaldı🥲
Ebrubuse hanimhanimcik yok canım kim dedi ben hergğn içmedim zaten magmezyumu sadece kramp girince içtim