Ebrubuse Reyhanhnm olmuyor , tansiyon kan takibi yapıbalrsn senin ve bebebeğin tüm aşılarınu izlemeni yaparlar, topuk kanını alırlar gebe ve bebek eğitimi alabilirsin, doğum kontrol yardımcı olup malzeme verirlerbisürü şey var daha
Reyhanhnm Ebrubuse Normalde sağlık ocağı irtibata geçmesi lazım diye biliyorum ben bi kes orda kan verdim hastaneye gönderdi daha da oraya gitmedim
Aminee32 Ebrubuse bende 32 hafta iken doktorum bebegin başı çok aşağıda dedi rahime baskı yapip açabilir erken doguma sebep olabilir dedi yat dinlen dedi bu şekilde olunca genelde erken doğum mu olur karnimda aşağı düştü
Pinarr35 Ebrubuse ben dun ikili tedt yaptirdim ikizlere hamileyim de dun bebellerin ölçümlerini yapti doktorum crl 1. Bebek 63.3 mm 2. Bebek 60.05 mm normalmi acaba nt degeride biri 1 mm digeri 0.9 mm
Filee Ebrubuse merhaba 6+1 Ken gittim kontrole kese vardı bebek yoktu ilk kontrolde 5+2 deydi ozamanda keseyi görmüştük ilk kontrolde kese 3.9mm 6+1 gittiğimde 12.1 mm olmuştu fakat hala boştu normalmi. Bos olması biraz tedirgin oldum boş gebelikmidir diye kese gelişimi nasıl sizce
Cennetbayram Ebrubuse merhaba ne kadar mutlu oldum şuan böyle bir soruyla karşılaşınca ☺️ 36 haftalık hamileyim çok fazla çatı ağrısı çekiyorum bazen hareketsiz bile bırakabiliyo birde iç çamaşırıma peçete koyuyorum her tuvalete gitmemde ıslanıyo akıntı gibi değil kokusuz su gibi kontrolüm cuma günü doktoruma sorcam tafama taktım bi kere sızma mı yapıyo acaba
SerpilEsra Ebrubuse bebegim 34 haftalk dogdu 1 hafta kuvezde kaldi biberona alismis gogsumu bir iki cekip uyiyor sutumu sagip biberonla iciyor sarilik olursa tekrar girer dediler toparlananakdar bir iki beni emdirip biberonla doyuryorum gogsume nasil alisir birde sutum cok tazyikli geliyor
Sehnur Ebrubuse ben dün çatı muayenesi oldum gündüz doktor kan gelir korkma demişti akşam a kadar kahverengi kan geldi gece de tuvaletten sonra peçeteye sildiğimde kırmızı koyu kıvamlı öncekilere benzemeyen kan geldi acaba bu nişan mıdır suan yine koyu renkte bi iki damla geliyor ama geceki kırmızı bi kere geldi ve sanki hafif hafif regl ağrısı gibi ağrım oluyor arada bir bu sancı mı yoksa hepsi muayene yüzünden mi
MMmommy Ebrubuse 28 haftadayım çok nefesim daralıyor doğumda sorun yaşar mıyım azalması için ne yapmam lazım şimdiden sağolun
momsturk Ebrubuse baş çevresi 91.63 mm bebeğin başı iri olduğu için doktor sezeryan ihtimali yüksek diyor. bebek 32den beri baş aşağı duruyor normal doğumu denemeli miyim bilemiyorum. çok fazla kesi ve yırtık oluşur diye korkuyorum. 36+4 haftalığım çatı muayenesi olmadım henüz.
Meryeeem10 Ebrubuse Sezeryan olduktan en erken ne zaman 2 gebelik düşünülebilir ve dikişler açısından zorluk olur mu
Yldz2911 Ebrubuse 1.5 cm açılmam var doktor rahim yumuşamış çok güzel dedi normal doğum bekliyoruz 8 gün kaldı sizce 8 günden önce doğum yapar mıyım veyahut ne yaparsam erken olur doğumum
Usenmezz99 Ebrubuse hocam doktorum 9 haftama kadar yasakladı cinselliği düşük riskim var ama esim biraz muzdarip bu konudan acaba haftada 1 defa da girsek bir sıkıntı olurmu