Alyy Ebrubuse merhaba hocam ben 30 haftalık hamileyim herkes karnımın çok aşsada olduğunu ve erken doğum olacağını söylüyor böyle bişe var mı
Meryeeem10 yigitegenin_annesi Evet bastırıyo ben sezeryan oldum pis kan varsa çıksın diye bana 2 kez bastırıldı dikişin üst kıdmı karnına dikişle alakası olmayan yere biraz can yakıyo ama anlık olarak sonra geçiyor 😂
Filee Ebrubuse merhaba 6+1 Ken gittim kontrole kese vardı bebek yoktu ilk kontrolde 5+2 deydi ozamanda keseyi görmüştük ilk kontrolde kese 3.9mm 6+1 gittiğimde 12.1 mm olmuştu fakat hala boştu normalmi. Bos olması biraz tedirgin oldum boş gebelikmidir diye kese gelişimi nasıl sizce
Ebrubuse yigitegenin_annesi bebekler gece çoğunlukla hareketlidir, gündüZ ise sakin dir uyur. Ayakda ve siz yürürkende uyur .
Renesme Ebrubuse Merhaba 35+3üm 1 haftadır karnım indi tamamen. Bugün de sanki aşşadaki hareketleri vajinamın içinde hissediyor gibiyim. Sizce doğum yakın mıdır?
ikiprensesannesii Ebrubuse normalde 31 ultrasona gore 33+3 hamileyim doktor iri bebek dedi benim sezaryen dogum olcak sizce ultrasona goremi adet tarihine goremi olur dogum 🙄 birde bi kaç gundur çatı kemigim cok agriyo yururken falan normalmi
Ebrubuse ikiprensesannesii ben ayrıntılı ultrosan tarihini baz alıyorum bence doğrusu ama garklı fikirler olablr
Derinn45 Ebrubuse bende birsey sormqk istiyorum yasimiz var ve bende 35haftalik hamileyim 3 gun boyunca hep sandalyede oturdum zarari var mi
h-12345 Ebrubuse Doktor progeston verdi hergün kullanıyorum kanama alanı var dedi bu kanama alanı girmiyor yatıyorumda ama benim hiç kanamam olmadı bir damla bile gelmedi çocuk çok sağlıklı dedi sadece kanama var beni korkutuyor birde bir kere iğne yedim o iğne ne işe yarıyor
Aytflz Ebrubuse ben birşey sorabilir miyim doğumla alakalı değil bana 16. Hafta da bebek kız dedi bu saatten sonra yanılma olabilir mi yoksa alışveriş başlamalı mıyım detaylı ultrasonda yapmak istemiyorum buarada
Reyhanhnm Ebrubuse Merhaba sağlık ocaklarında Ultrason oluyor mu hamilelikte sağlık ocaklarının payı ne orda nelerden faydalanabiliriz
Ebrubuse Reyhanhnm olmuyor , tansiyon kan takibi yapıbalrsn senin ve bebebeğin tüm aşılarınu izlemeni yaparlar, topuk kanını alırlar gebe ve bebek eğitimi alabilirsin, doğum kontrol yardımcı olup malzeme verirlerbisürü şey var daha