Ebrubuse Alka Teşekür ederim yok canım inanki bizim sağlık sektörü öyle zorki bizim yerimize geçseniz dayanamadınız aynı bizim gibi tepkiler verırdiniz . Ben üç aylık gebe halimle acilde koşturuyom kimse acımıyo mesela. Sizler düşünün bebeğe bişey olcak diye belkş üç ay ne kadar dikkatlisiniz biz canımızı hiçe sayıyız o halde kalp masajı yapıyordum nabayım
Alka Ebrubuse bende sağlıkcıyım canım. Fizik tedavi teknikeriyim. Çok iyi anlıyorum. Asla acimiyorlar. Ve artık bir sorum var. 😂 Şeker yükleme testi gerekli mi bir zararı var mı 50mg dedi doktor. Yarın aç karnına gel dedi . Kararsız kaldım. Başka bi doktor da sadece 4 kilo aldım 26+3 . Haftam. Bebeğimde tam haftasına göre normal kilosu. O yüzden gerek yok sende teste demişti . Arada kaldım biraz. Siz ne dersiniz .
Ebrubuse Annebebek000 düzenli kasılma doğum belirtisdr karın düşmesi diye bişey yok halk arasında o senin fiziksel yapınla alakalı
Busss_ Ebrubuse canım ben de 31 haftalık oldum rahim boyu 2.4 dedi doktor alay ve istirahat verdi açılma vs yok ne tavsiye edersin doğum erken mi olur biraz tedirginim
Ebrubuse Busss_ ah canım onu allah bilir ama 30 hafta sonrası korkmayın doğum olsada bebek yaşar , akciğer gelişimine görede kuveze karar verirler , gelişimi iyiyse girmezde, 32 haftalık gebedoğmuştu 1 hafta kaldı kuvezde sizde nasıl olur bilmem
Baharsuer Ebrubuse Merhaba, vajinal doğumda kesme işlemini hep yapıyorlar mı yoksq nadir mi oluyor ondan korkuyorum biraz
Ebrubuse Baharsuer 100 de 90 yapılıyor. Kesilmeyende var ama o arkadaş sürekli perine masajı Kegel egzersizi falan yapmış kesilmeyen ( tüm egzersizler doktora danışılıp yapılmalı bu arada)
Busss_ Ebrubuse 2.4 sinir diye biliyorum öyle mi çok şükür açılma yok doktor bekletiriz dedi adalat verdi günde 4 kere içiyorum magnezyum ve progestan aslında çok şey içiyoruz ama ne yapalım. Bir yandan da iyi bir şey rahim ağzın yumuşak doğumu uz da kolay olur dedi daha ciğer geliştirici iğne olmadım 2 kasim da tekrar gidicem o zaman olacağım belki bu hafta tekrar giderim bilmiyorum ama mümkünse hep yatıyorum lavoba haricinde kalkmıyorum
Busss_ Ebrubuse inşallah canım her şey Allahtan hayırlısını nasip etsin sağlıkla hepimiz kucağımıza almak nasip olsun ❤ bu zamana kadar geldik bundan sonrasını inşallah devam ettiririz çok teşekkür ediyorum cevap verdiğiniz için 🧡
Yesim1992 Ebrubuse günaydın ben 31+6 da normal doğum yaptım yani 3 gün önce bebegim küvezde suan da ama sütüm çok az geliyo gelmesi için napmam lazım 😔
Ebrubuse Yesim1992 Rezene iç bol su iç canım , bol bitki çayı göğüse masajda yapmakda fayda olur süt olması çok normal , psikolojin kötü tutma sakın pozitif olmalısın zorda olsa.