Gmz35y Emine_2 Emine_2 lekeleri ciddiye alın kesin doktorunuza görüşün benim öyleydi düşük tehlikem varmış hemen progestana başlatmıştı.
Sedaakgulx Ebrubuse 36+5 teyim çatı muayenesinde yumuşama var dedi ebe bide yalancı sancilarim var baya. Doğum çok mu yak sence?
Aminee32 Xlife00 ayni bende sizin gibiyim 32 de gittim kafası çok aşağıda dedi doktor şuan 33+4 um cuma 34+1 de gene gidecegim :) neler yapıyorsunuz neye dikkat ediyorsunuz
Xlife00 Aminee32 bana istirahat verdi kendimi yormamam gerektiğini ve ilişkiden kaçınmamı söyledi. 2-3 hafta bari beklesın dedi bebeğim için bakalım ınsallah bekler :)
BeRidwan Yavuzz normal Doğum sırasında çatı dar olsun ya da olmasın kol kırılması karşılaşılabilen bir durum hastaneye gittiğinizde imzaladığınız formda da yazar bu durum.
Ankara_06_ Ebrubuse Şuan 33+5 haftalığım canım. Benim için 37-38 haftalarda doğum olması daha iyi çünkü hem bebek hem ben bekleyip daha fazla yorulmayız diye düşünüyorum😊. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum.
Gmz35y Ebrubuse fazla muz yemek de tam tersi yapabilir ishal olabilirsiniz.. günde 1 tane yiyorum birşey olmadı bol bol su içmekte fayda var .. vücut yapımızı bizden daha iyi bilen yoktur elbette.. kabızlık yapmazsa bence yenilebilir🌸☺️
Ebrubuse seval08 senin fizyolojık durumunu bilmiyom 1 aylıkdan itibaren yapanlar var doktora danış bence
seval08 Ebrubuse herhangi bir engelim yok doktor egzersiz yapabilirsin dedi bebek ters diye tedirginim sadece 😊
Ebrubuse Aysnk işin uzmanı ne derse onunyapın siz kadar onlarda sağlıklı evlat dünyaya getirmenizi ister canım
Ebrubuse Aycaaa571 10 cm açık varsa doğum demektlr ve ağrı.ıkınamassan iyi değil tabi bebek oksijensiz kalablr allah korusun
Seymaben Ebrubuse yok şiddetli değil adet olmadan önce bi his olur ya hatta adet olacağımızı anlarız öyle sancılar🤔
Ceylanarsln Ebrubuse 38’e giricem hala cati muayenesi yapılmadı normal mi sizce yapılmaması yürüyünce bacak aramda bir ağrı var ve gece karın sertliginden asla uyuyamiyorum normal mi