IlaydaOrhanKopuz Kadriyeeee hayırlısı olsunn. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..benim minik 19+3.
Cananhafsa Kadriyeeee yaa hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle gelsin minik😍 bende ilk öğrendiğimde 4 hafta 4 günlüktü bu zaman nasıl geçer diye düşünüyordum şimdi olduk 36 haftalık eli kulağında geldi gelicek😍
iremby Kadriyeeee hadi hayirli olsun bakalim saglikla kucaklarimiza almak nasip olsun hepimize kolaylıkla 🤗 13+3üz bizde hamisler grubuna hosgeldin 😊
AnneyimHamileyim Kadriyeeee Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah bizde 29+4 olduk prensesimle ❤️☺️
kbra97melegi hayırlı olsun canım insallah sıkıntısız sorunsuz güzel bi hamilelik geçirirsin benim gibi :) Allah anali babalı büyütmeyi nasip eder insallah biz prenses hanımla 34 haftalik olcaz insallah
Ebrar34 Kadriyeeee oyy minnacııık hayırlı olsun İnşallah 37 haftalığım ben 😂 doğurdum doğuracam 21 gün kaldı ama kızım dayanamicak sanırım
Oglununannesi Ozlemslk Kadriyeeee Kızlar ne güzel ya Allah bozmasın ikinizre hayırlı sağlıklı alın inşaallah kucağınıza kardeş kardeş🙂
Kadriyeeee Oglununannesi teşekkür ederiz abla kardeş aynı anda aynı güzel duyguları yaşamak gerçekten müthişmiş bizde çok mutluyuz 😍