IlaydaOrhanKopuz Kadriyeeee hayırlısı olsunn. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..benim minik 19+3.
Cananhafsa Kadriyeeee yaa hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle gelsin minik😍 bende ilk öğrendiğimde 4 hafta 4 günlüktü bu zaman nasıl geçer diye düşünüyordum şimdi olduk 36 haftalık eli kulağında geldi gelicek😍
iremby Kadriyeeee hadi hayirli olsun bakalim saglikla kucaklarimiza almak nasip olsun hepimize kolaylıkla 🤗 13+3üz bizde hamisler grubuna hosgeldin 😊
Oglununannesi Ozlemslk Kadriyeeee Kızlar ne güzel ya Allah bozmasın ikinizre hayırlı sağlıklı alın inşaallah kucağınıza kardeş kardeş🙂
Dlkrm Selim_Alparslan Hayirlisi olsun ayni demekki ikimizin haftaya randevum var bakalm sabirsizlikla bekliyorum 😊
Selim_Alparslan Dlkrm benim yarın canım 🙂 doktorum keseyi görebiliriz inşallah dedi bakalım Hayırlısıyla görürüz inşallah 😍
Selim_Alparslan Dlkrm bence hemen git yarın nolur nolmaz canım ben cuma öğrendim cumertesi gitti hemen eşimle doktor iyi yaptın erken fark ettiğine dedi
Dlkrm Selim_Alparslan ben ogrendigimde gittim zaten canim doktor keseyi goremedi 10 gun snra tekrar gel dedi bakalm ne olacak .
Hayalll Hayirli olsun 🤗🤗🤗 cok gzl bi hbr ilk ogrendigim an aklima gldi aglamisdik esimle 😶😄 benim 25+6 oldu