Lulikli Beyzabeser vallahi indirim kovalamasak biz bitmişiz, biz batmışız yapıcak hiçbir şey yok 🤣 dün civilde 25 liraya hastahane çıkışı 6 liraya da 3lü çorap buldum bi baktım sepet 160 lira oluvermiş 😁😁
Beyzabeser Lulikli ya ben de bugun durdum duramadim markete gitmisken oraya gelen hastane cikisindan aldim 5liden 30a ama yumusacikti diye icimi rahatlatmaya calisiyorum 😂. Civilden 25e alman suan beni üzdü 😂😂
Beyzabeser erseerse 2 tane 10 parça olan hastane cikisindan aldım 2 tane de 5li olanlardan aldim bir de isimli 3 parca dusunuyorum alabilirsem onun disinda. simdilik yeterli diye dusunuyorum ic zibinlarindan da yenidogan olanları var
Lulikli Beyzabeser a101 diyorsun sanırım burda kalsa ben de alıcaktım ondan. Ama olsun 30 30dur bugün kalmamıştı zaten dün hemen herkes almış 😅 Bu arada cinsiyetin kızsa bayağı vardı o fiyata benim erkek o yüzden 1 tane vardı kaptım hemen 😅 indirimsiz 1-2 takım da 30 liraya var tabi beğenirsen desenlerini
asilto bende bim,a101,trendyol,lcw,e ebebek,civil ve h&m den aldim. icerigini pamuk olmasina dikkat ettim. uygun fiyatlu gordukce de aldim
Bademcim Beyzabeser indirimi yakalamak lazım mesela geçen indirm vardı baya iyiydi fiyatları ben kızıma genelde hm aldım ama öinyon oldugu için aldıgım kıyafeti 2 sene giydi bir de kalıpları ayına göre büyük oluyor galiba 3-6 aylık aldıgım zıbınları 1.5 yasına kadar giydi mesela 🤭
Beyzabeser Bademcim ay evet ben de ikili takim aldim iki tane gozume buyuk geldi sorun ben de galiba diyodum demek kaliplari genis ondan olabilir :d
Beyzabeser Lulikli ya bizim burda kiz bebek urunleri kalmiyor ben de hep diyorum demek bu sene kiz senesj diye. Erkek urunleri burda raflarda kaldi 😂😂
Black-34 Biz geçen hepsini Civil bebek mağazasından aldık ilk oğluma da oradan aldım şimdide :) Beşiği , bebek arabası , giysileri ,puseti, uyku seti,nevresim vs tüm aldıklarımız 3600 tuttu
Beyzabeser Black-34 kiyafet isini ben de hemen hemen hepsini civilden yaptim urunleri gervekten cok guzel kalite olarakta. Besigini bebekonfordan aldım. Nevresimi bimden almistim baya daginik benim 😂 bebek arabasini hala arastiriyorum. Hayirli olsun ici dolu olsun insallah 🌸
Black-34 Beyzabeser İnşallah civilde araba puset ve çok şık bebek arabasını 1600e aldık ikisini bebek arabası bu yeni modeller varya puseti de bebek arabası yapıyorsunuz ilk aylar o şekilde çok güzel
Lulikli Beyzabeser bizim burda da tam tersi hiç erkek ürünü yok hep kız 😅 bence insan ne arıyorsa tam tersini buluyor 😁