Beyzabeser Marketlere gelen ürünleri takip ediyor musunuz yoksa magazaları mi tercih ediyorsunuz genelde ben ikisini de tercih ettim hangisi göze güzel gelirse pamuk olmasina dikkat ediyorum sadece 🥰
fenci_anne Beyzabeser e bebekten civil den aldım canım genelde ama marketlere gelen ürünlerden de aldım güzel oluyor çünkü
Dilekcnkn Beyzabeser Kıyafetleri lcw’dan alıyorum ama diğer ürünleri e bebek civil trendyol hepsi burada karışık bakıyorum 😂😂
honeysmom Beyzabeser Kiyafetleri ve diger esyalari civil ve e bebekten aldik, tabi bimden a 101 den de esyalar aldik bir tek kiyafet tercih etmedim. Marketlere cok guzel urunler geliyo, takip ediyorum teyzelerden kalirsa aliyorum 😅
373437 Beyzabeser genelde BİM’den aldım kaç sene Bim de çalıştım ürünleri çok güzel ve pamuk yumuşacık .öbür eksiklerini de diğer marketlerden onlarda pamuk ve güZeller 😊
Beyzabeser fenci_anne civil urunlerinden ben de cok memnunum ve fiyatlari en uygun yer orasi sanirim cogu cicilerini ordan bayila bayila aldik 🤩🌸
Beyzabeser Dilekcnkn lcwden aldigim her urun ayni kalitede degil sanki cogu urunu muthis yandan citcitlj zibinlarini hep oradan aldim. ama fiyatlari kalitesiyle orantili degil gibi bazilarinda 🌸
Beyzabeser honeysmom ah valla ben de babynesti bimden aldim hayret nasil biraktilar diye sasira sasira aldim 😂😂😂
Beyzabeser 373437 ah bim de fırsat gelse de biz de alabilsek 😂 yetisip alabildiklerimden ben de cok memnunum gercekten 🌸 hatta bence diger marketlere gelen urunlerden daha kaliteliydi
Dilekcnkn Beyzabeser Valla ben bugüne kadar iki oğlumada hep oradan aldım renk solma falan hiç karşılaşmadım , küçülme falan . Sadece bu sefer organik bir takım aldım kendi kendine rengini verdi etiketi koparmıştım birde yıkamıştım zaten ama 2 yıl garantili dediler iade olarak aldılar 😊
Beyzabeser Dilekcnkn henuz yikama asamasina gelemedim 😂 aldiklarimdan memnunum ama bazi urunleri incelerken orada doku farki olarak demistim.
373437 Beyzabeser kesinlikle 😂😂öyle A101 den banyo için kundak havlu aldım biberonla ama aklım hep Bim dey dı 🙈🙈😂😂
Bademcim Beyzabeser genelde lc waikiki ve hm. Ama geçen bime gelmiş organik aşırı beğendim bir takım aldım hem kumaş hem görsel çok hoştu 💓
Beyzabeser Bademcim hm cok hosuma gidiyor ama cogu urunun fiyatlari kisa sureli giyeceginden fazla geliyor acikcasi 😂 azcik buyusun oyle gecerim hmye 😂🌸
Beyzabeser 373437 ay ben de yorgan ve triko battaniyeyi aldım bi yandan da diyorum ki bu urunler bime gelseydi daha uyguna gelirdi daha cesitli olurdu diye icjmden gecirmekten bisey alamadim 😂 sanirim bimciyiz
Bademcim Beyzabeser indirimi yakalamak lazım mesela geçen indirm vardı baya iyiydi fiyatları ben kızıma genelde hm aldım ama öinyon oldugu için aldıgım kıyafeti 2 sene giydi bir de kalıpları ayına göre büyük oluyor galiba 3-6 aylık aldıgım zıbınları 1.5 yasına kadar giydi mesela 🤭
erseerse Beden nasıl alıyorsunuz kızlar? E bebekten ilk bebeğime hep 0-3ay almıştım ama şimdi internette yenidoğan ve 3 ay var. Mağazaya gitme şansımızda yok internetten aldım hep. Yenidoğan 50cm 3ay olanlar 62cm sanki baya fark var
Beyzabeser erseerse 0 3 aylar ilk baslarda buyuk geliyor herkes yenidogan bedeninden de ilk bir iki hafta giyebilecegi kadar alın diyor. Ama bence hastane cikislari zaten yenidogan oldugu icin onlar yeterli diye dusunuyorum
Lulikli erseerse canım ben hastahane çıkışı aldım 10lu 1 takım 4-5 takımda 3lü - 5li almayı planlıyorum. Onun dışında zıbınlar dahil hepsini 0-3 ve 3-6 alacağım henüz zıbınlara başlamadım. Arkadaşım yenidoğum yaptı evde hastahane çıkışları çok işine yarıyor şuan. Her gün 1 takım giydiririm haftada 1 de yıkanır zaten diye düşündüm.
Beyzabeser erseerse 2 tane 10 parça olan hastane cikisindan aldım 2 tane de 5li olanlardan aldim bir de isimli 3 parca dusunuyorum alabilirsem onun disinda. simdilik yeterli diye dusunuyorum ic zibinlarindan da yenidogan olanları var
Lulikli Beyzabeser bim, ebebek, civil, lc waikiki, h&m hepsinden aldım canım. İndirimde gördüğüm pamuk içerikli ürünleri almayı tercih ediyorum daha çok. İndirimde gördükçe alıyorum bir şeyler 😁
Lulikli Beyzabeser vallahi indirim kovalamasak biz bitmişiz, biz batmışız yapıcak hiçbir şey yok 🤣 dün civilde 25 liraya hastahane çıkışı 6 liraya da 3lü çorap buldum bi baktım sepet 160 lira oluvermiş 😁😁